dziedamzars - [entries|archive|friends|userinfo]
putns

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Mar. 4th, 2018|07:54 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]dumshputns
Date:March 5th, 2018 - 12:39 am
(Link)
Molecular gastronomy līdz šim biju uztvērusi kā fansī šmansī modi, kas nodarbināta ar tekstūru un garšas īpašībām un uztveri. Papētīšu, vai kāds to no uzturvielu puses arī dara.
[User Picture]
From:[info]dooora
Date:April 14th, 2018 - 07:26 am
(Link)
mana kulinārā bībele ir Harolda Makgī On Food & Cooking.
varu aizsūtīt ēpubiņu edukacionālai apskatei (kad tikšu līdz pilsētai, šovakar vai rīt)
[User Picture]
From:[info]dumshputns
Date:April 14th, 2018 - 09:55 am
(Link)
Pērle un avots, fantastiski, paldies!!! Ja sanāk un nespiež dvēseli tad epub būtu tieši laikā ieskatam. Bet tā jaunā, par divām trešdaļām svaigākā versija, ja?
[User Picture]
From:[info]dooora
Date:April 15th, 2018 - 06:50 am
(Link)
Protams, ka jaunā :) Lai gan es paguvu iemīlēt vēl pirmo.
Klau, māsiņ, tas ēpubs, izrādās, ir stipri vidējā kvalitātē – bildes un tabeles brīžam nebaudāmas, sabojās vēl un sabotēs ieskatu, es pat nelikšu saiti uz to.

Abet PDFi ir veseli divi:
teju drukas kvalitātes fails, [42 MB] un mazāka izmēra ekrāniem pielāgots variants, [12 MB].

Bōnusā pievienošu vienu citu Makgī ēpubiņu:
Keys to Good Cooking.

Lasu acumirklī sadaļu Meat Safety un viegli zviedzu pie trekniem burtiem salikta teikuma:
Meats made safe by cooking are usually not the most delicious meats.

Lai Tev jauka diena un patīkama cepšanās, viršanās un vārīšanās!
[User Picture]
From:[info]dooora
Date:April 15th, 2018 - 07:00 am
(Link)
laikam vēl neesmu līdz galam pamodies – saitē uz 12 megu PDFu iztrūkst kōls.
nu būs riktīgi
[User Picture]
From:[info]dumshputns
Date:April 15th, 2018 - 01:49 pm
(Link)
Dāvana! super, un jā, par to gaļu tā diemžēl ir. Vai nu riskēt vai ēst ar gariem zobiem :D
[User Picture]
From:[info]dooora
Date:April 15th, 2018 - 02:43 pm
(Link)
Ar dzīvi drusk' arīg ;)
Bet forši zināt, kā izsvērt risku analīzi, ja pašam vai barojamam imūnsistēma aizlidojusi vai vispārējs iekaisums pārņēmis.
Labu citstarp apetīti!