|
[Mar. 4th, 2018|07:54 pm] |
|
|
|
Comments: |
| From: | dooora |
Date: | April 15th, 2018 - 06:50 am |
---|
| | | (Link) |
|
Protams, ka jaunā :) Lai gan es paguvu iemīlēt vēl pirmo. Klau, māsiņ, tas ēpubs, izrādās, ir stipri vidējā kvalitātē – bildes un tabeles brīžam nebaudāmas, sabojās vēl un sabotēs ieskatu, es pat nelikšu saiti uz to. Abet PDFi ir veseli divi: teju drukas kvalitātes fails, [42 MB] un mazāka izmēra ekrāniem pielāgots variants, [12 MB]. Bōnusā pievienošu vienu citu Makgī ēpubiņu: Keys to Good Cooking. Lasu acumirklī sadaļu Meat Safety un viegli zviedzu pie trekniem burtiem salikta teikuma: Meats made safe by cooking are usually not the most delicious meats.Lai Tev jauka diena un patīkama cepšanās, viršanās un vārīšanās!
| From: | dooora |
Date: | April 15th, 2018 - 07:00 am |
---|
| | | (Link) |
|
laikam vēl neesmu līdz galam pamodies – saitē uz 12 megu PDFu iztrūkst kōls. nu būs riktīgi
Dāvana! super, un jā, par to gaļu tā diemžēl ir. Vai nu riskēt vai ēst ar gariem zobiem :D
| From: | dooora |
Date: | April 15th, 2018 - 02:43 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Ar dzīvi drusk' arīg ;) Bet forši zināt, kā izsvērt risku analīzi, ja pašam vai barojamam imūnsistēma aizlidojusi vai vispārējs iekaisums pārņēmis. Labu citstarp apetīti! | |