dziedamzars - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
putns

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Mar. 4th, 2018|07:54 pm

dumshputns
Rīvējot zaļas bietes, nolaizīju pirkstus un sula sāka grauzt kaklu. Uzgūglēju, izrādās, ir tāda lieta. Oksilīnskābe. Kopā ar kalciju radot nesagremojamus savienojumus, bet citrona sula, kā arī gatavošana to neitralizējot. Gatavoju ar skābētiem sarkanajiem kāpostiem, krāsnī, ar bekonu, un pa vidu pieliku klāt sīpola un cīruļkartupeļa kārtas. Garšvielas - čilli iekš bietēm un tarragons ar kūpinātu papriku virs bekona.
Kas interesanti, kā uzturvielu ziņā ķīmiski pareizi gatavot, ko ar ko likt un kas kādus savienojumus rada, par to kāds raksta?
link Read Comments

Reply:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.