|
[Mar. 4th, 2018|07:54 pm] |
|
|
|
Comments: |
| From: | dooora |
Date: | April 14th, 2018 - 07:26 am |
---|
| | | (Link) |
|
mana kulinārā bībele ir Harolda Makgī On Food & Cooking. varu aizsūtīt ēpubiņu edukacionālai apskatei (kad tikšu līdz pilsētai, šovakar vai rīt)
Pērle un avots, fantastiski, paldies!!! Ja sanāk un nespiež dvēseli tad epub būtu tieši laikā ieskatam. Bet tā jaunā, par divām trešdaļām svaigākā versija, ja?
| From: | dooora |
Date: | April 15th, 2018 - 06:50 am |
---|
| | | (Link) |
|
Protams, ka jaunā :) Lai gan es paguvu iemīlēt vēl pirmo. Klau, māsiņ, tas ēpubs, izrādās, ir stipri vidējā kvalitātē – bildes un tabeles brīžam nebaudāmas, sabojās vēl un sabotēs ieskatu, es pat nelikšu saiti uz to. Abet PDFi ir veseli divi: teju drukas kvalitātes fails, [42 MB] un mazāka izmēra ekrāniem pielāgots variants, [12 MB]. Bōnusā pievienošu vienu citu Makgī ēpubiņu: Keys to Good Cooking. Lasu acumirklī sadaļu Meat Safety un viegli zviedzu pie trekniem burtiem salikta teikuma: Meats made safe by cooking are usually not the most delicious meats.Lai Tev jauka diena un patīkama cepšanās, viršanās un vārīšanās!
| From: | dooora |
Date: | April 15th, 2018 - 07:00 am |
---|
| | | (Link) |
|
laikam vēl neesmu līdz galam pamodies – saitē uz 12 megu PDFu iztrūkst kōls. nu būs riktīgi
Dāvana! super, un jā, par to gaļu tā diemžēl ir. Vai nu riskēt vai ēst ar gariem zobiem :D
| From: | dooora |
Date: | April 15th, 2018 - 02:43 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Ar dzīvi drusk' arīg ;) Bet forši zināt, kā izsvērt risku analīzi, ja pašam vai barojamam imūnsistēma aizlidojusi vai vispārējs iekaisums pārņēmis. Labu citstarp apetīti! | |