Nepabeigtā dienasgrāmata


8. Jūnijs 2006

(bez virsraksta) @ 15:54

 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]martcore
Date: 8. Jūnijs 2006 - 16:07
(Link)
bet nav jau arī jautājumu par to - pēc kādiem kritērijiem respondenti vadās, nosakot lietotās pārtikas veselīgumu.
[User Picture Icon]
From:[info]dienasgramata
Date: 8. Jūnijs 2006 - 16:09
(Link)
nez, vai, nosakot lietojamās pārtikas veselīgumu, alkohols ir jāskaita klāt, vai jāatņem nost?
[User Picture Icon]
From:[info]martcore
Date: 8. Jūnijs 2006 - 16:12
(Link)
tas jau drīzāk ir jautājums - vai kaut kur Latvijā kāds vēl pieskaita pašdzīto pie pārtikas? ja pieskaita, tad ir acīmredzams Latgales fiasko.
[User Picture Icon]
From:[info]dienasgramata
Date: 8. Jūnijs 2006 - 16:14
(Link)
dzimtenīte jau ir tīra manta, bez antioksidantiem
[User Picture Icon]
From:[info]siltavieta
Date: 8. Jūnijs 2006 - 16:17
(Link)
bez konservantiem
From:[info]5_l_medus
Date: 8. Jūnijs 2006 - 16:28
(Link)
tu domāji - ķīmiskajiem konservantiem, jo, piem., cukurs, sāls ir dabīgie
[User Picture Icon]
From:[info]kemune
Date: 8. Jūnijs 2006 - 16:42
(Link)
a dabīgus viņus padara kas? tas, ka sāli var izrakt no zemes? pie tam cukuru nevar.
From:[info]5_l_medus
Date: 8. Jūnijs 2006 - 16:53
(Link)
nu, cukuru jau arī iegūst dabīgā ceļā. visu garo tehnoloģisko procesu neizstāstīšu, bet īsumā - izskalo no bietes. Ķīmiskos iegūst saķīmiķojot.
[User Picture Icon]
From:[info]misame
Date: 8. Jūnijs 2006 - 17:54
(Link)
un kā iegūst ķīmiju? :)
[User Picture Icon]
From:[info]martcore
Date: 8. Jūnijs 2006 - 16:19
(Link)
jā, pēdējos gados tiek pamatoti ļoti augstu vērtēta. ja padomā, tad Kurzeme un Latgale pārtikas lietošanas ziņā ar to arī atšķiras, tāpēc, ka maize un piens, imho, tur visur ir puslīdz līdzīgas kvalitātes.

Nepabeigtā dienasgrāmata