Nepabeigtā dienasgrāmata


5. Augusts 2013

(bez virsraksta) @ 10:22

TVNET žurnālisti nevairās savām kleinajām rociņām rakstīt: "Aktrise Ieva Pļavniece un viņas draudzene Anamika Goldberga aizvien biežāk iziet sabiedrībā. Abas draudzenes arī nevairās slēpt savas attiecības un staigāt sadevušās rociņās. Aizvadītās nedēļas nogalē Ieva un Anamika apmeklēja šīs vasaras gardāko minifestivālu «Kokteiļu svētki», kas norisinājās Konventa sētā, Vecrīgā.

Ieva Pļavniece un Anamika Goldberga par savām attiecībām publiskajā telpā vairās runāt. Taču abas nevairās iziet kopā sabiedrībā, mīļi sadevušās rociņās. Aizvadītajā nedēļā apmeklējot «Kokteiļu svētkus», Ieva ar Anamiku nevairījās ik pa brīdim mīļi apskauties un viena otru noglāstīt."
 

Comments

 
From:[info]unpy
Date: 5. Augusts 2013 - 10:30
(Link)
Manuprāt, ļoti normāls dzeltenās žurnālistikas paraugs, aktrises un draudzenes vietā var brīvi likt jebkurus citus divus cilvēkus, kas jau nu tobrīd aktuālāki šķiet.
From:[info]fedrs
Date: 5. Augusts 2013 - 10:57
(Link)
Tā kā tajā bērnu spēlītē - kas, ar ko, kur, kad, ko dara...
[User Picture Icon]
From:[info]anonymous
Date: 5. Augusts 2013 - 10:37
(Link)
Kā uzlabojumu ieteiktu vārda "draudzenes" vietā lietot "draudzenītes"
[User Picture Icon]
From:[info]junona
Date: 5. Augusts 2013 - 10:43
(Link)
Cik var saprast, tad viena no problēmām ir nekonsekvence. Ja "nevairītos runāt", tad arī būtu ok ar nevairīšanos "iziet kopā sabiedrībā".
[User Picture Icon]
From:[info]dienasgramata
Date: 5. Augusts 2013 - 10:44
(Link)
bet ko nozīmē "nevairās slēpt savas attiecības un staigā"?
[User Picture Icon]
From:[info]hotai
Date: 5. Augusts 2013 - 10:52
(Link)
ja sāku domāt, ko nozīmē "vairās slēpt", tad vispār var saiet uz īso.
[User Picture Icon]
From:[info]jff
Date: 5. Augusts 2013 - 11:55
(Link)
Acīmredzot, stāvēšana uzreiz norautu noslēpuma plīvuru.
From:[info]po
Date: 5. Augusts 2013 - 12:18
(Link)
Izskatās pēc puritāņa masturbācijas - nejaušām bezapziņas kustībām pusmiegā, berzējot IZVAIRĪŠANOS, SLĒPŠANU, [SEKSUĀLAS] ATTIECĪBAS - lietas, kas, ļoti ticams, nomoka kārtīgu pilsoni. Tas pat formulējams vienā problēm-cluster-fuckā: Kā uzturēt saksuālas attiecības, to noslēpjot no citiem un sekmīgi izvairoties par to runāt, tajā pašā laikā pēc iespējas neizvairoties no pašām attiecībām, sekmīgi izvairoties par to domāt, bet neslēpjot no sevis, ka tas eksistē. Utt. Jēzus ir dzīvs. Tauta ir apmierināta. Visiem jāzina, kurš uzdrīkstējies sadoties rociņās un kurš par to kautrējas - "tāpat kā" mulsais, bezjēdzīgā lejupejošā spirālē iedzītais seksuālās frustrācijas bērns pie šīs stikla avīzes.
Ir jau šitam procesam savas gaišās puses. Tiek provocēti plašāki skatījumi, vnk TVNET ir kā tāds emocionāls preses sabiezinājums - meklē lasošo sociālo indivīdu vājākos punktus. Gan jau next level būs realitātes šovs, kur pats TVNET staigās pa ielām, glāstīdams svešiniekus, un rādīs, cik ļoti OK ir par to kautrēties un cik ļoti OK ir to darīt. Vilks kaza un dzīvs paēdis.
From:[info]dzonatans
Date: 5. Augusts 2013 - 14:00
(Link)
vairīties un nevairīties ir latviskā adaptācija angliskajai metaforai par skapi

Nepabeigtā dienasgrāmata