Nepabeigtā dienasgrāmata


17. Decembris 2012

(bez virsraksta) @ 11:09

 

Comments

 
From:[info]anna
Date: 17. Decembris 2012 - 11:21
(Link)
Jā, es nesaprotu arī to nekaunību, ka vecāki atļaujas savus bērnus izvest ielās un ļaut spēlēties un dauzīties, tur, kur citi bīstamie, nevaldāmie, perversie redz. Glābiet bērnus!
[User Picture Icon]
From:[info]dienasgramata
Date: 17. Decembris 2012 - 11:32
(Link)
tu gribi teikt, ka tie bija šo bērnu vecāki, kas iedeva smaidīgo sejiņu bildes žurnālistiem un teica: ielieciet, lūdzu, visos portālos, ielieciet arī mazajā Latvijas Apollo portālā mūsu nošauto bērnu fotogrāfijas, lai cilvēki redz un bēdājas, un lai nožēlo to, ka ir dzimuši
From:[info]anna
Date: 17. Decembris 2012 - 11:40
(Link)
of course, esmu par ž. ētiku u.tml.

bet šajā kontekstā tomēr drusku pavilkos uz to miljons šēru tekstu "Turn off the news" (lasīju gan pavirši, varbūt arī tur ir pretrunas un divdomības.

bērnu bilžu publicēšana gan ir tāda tricky lieta. pazīstu daudz vecāku ar maziem bērniem, reti kurš vispār aizdomājas, ka ar skaistā, unikālā saulstariņa bildēm nevajag dalīties pilnīgi visur. nesen radi apvainojās, kad teicu, ka māsīcai (gadi 12, sākas interese par sievišķīgumu) varbūt nevajag draugiem.lv pilnīgi visiem rādīt bildes, kur, piemēram, viņa smuki pozē apsēdusies uz gultas, bet tā nu sanācis, ka kājas iepletušās un viltīgs skats uz apakšveļu redzams.
[User Picture Icon]
From:[info]penny_lane
Date: 17. Decembris 2012 - 13:20
(Link)
par ko tu vispār runā?
[User Picture Icon]
From:[info]toadbeauty
Date: 17. Decembris 2012 - 11:41
(Link)
Nu, varētu arī būt, ka vecāki. Man liekas, ka tas mums tā pierasts - katram savā stūrī savu bēdu auklēt. Viņi kaut kā to visu dara kopā un publiski.

Nepabeigtā dienasgrāmata