Nepabeigtā dienasgrāmata


24. Februāris 2011

(bez virsraksta) @ 14:46

 

Comments

 
From:[info]unpy
Date: 24. Februāris 2011 - 15:26
(Link)
To esmu teicis tūkstošiem reižu, ka valsts un valsts pārvalde ir kas izrietošs no iedzīvotājiem, nevis otrādi. Un, uzsvēršu, nevis no priekšstata par to, kā būtu, ja būtu, bet no reālās situācijas.
[User Picture Icon]
From:[info]dienasgramata
Date: 24. Februāris 2011 - 15:35
(Link)
tas jau draud aiziet līdz marksismam - kas ir primārs apziņa vai matērrija, citiem vārdiem sakot - kas ietekmē to, kā mēs dzīvosim rīt: mūsu priekšstati un domāšana vai reālā situācija?
[User Picture Icon]
From:[info]norkoz
Date: 24. Februāris 2011 - 15:40

anti-marx

(Link)
kas bija pirmais daarzenju vai pukju daarzinsh: sad ili ogorod, respektiivi vai cilveku izveidoja materiaalaas vajadziibas, jeb skaistums, kas glaabj pasauli
[User Picture Icon]
From:[info]milda
Date: 24. Februāris 2011 - 15:49
(Link)
Pa manam primārais ir doma, kas materializējas. Bet atkal - domai jābūt individuālai. Ļaunums ir tik organizēts, kolektīvs pasākums.
From:[info]unpy
Date: 24. Februāris 2011 - 16:00
(Link)
Nekur neviens nedraud aiziet:)) Liksim jau nu mierā gan Karlsonu, gan viņa draugu Engelsonu, nav nekādu jautājumu par primāro un sekundāro, pašreiz ir visai droši, ka valsts pārvalde un valsts pārvaldē strādājošie izriet no iedzīvotājiem, nevis otrādi.
[User Picture Icon]
From:[info]barvins
Date: 24. Februāris 2011 - 20:19
(Link)
Gan priekšstati, gan reālā situācija, protams, ietekmē, bet, imgho, ja grib optimālo risinājumu, tad cilvēku priekštatiem par reālo situāciju jābūt maksimāli tuvu reālajai situācijai, t.i., ja cilvēks ir pārāk optimistisks vai pesimistisks, vai vienkārši neinformēts, tad tas biežāk kļūdās izvēlēdamies, ko kurā brīdī darīt - t.i., optimistiskie iekuļas finanšu burbuļos, pesimistiskie ir vienkārši sūnu ciems, bet neinformētie tā arī neuzzina, zem kāda auto pakļuva.

Nepabeigtā dienasgrāmata