Nepabeigtā dienasgrāmata


12. Jūlijs 2010

(bez virsraksta) @ 13:01

 

Comments

 
From:[info]slikts
Date: 12. Jūlijs 2010 - 14:44
(Link)
kāda sūda atšķirība, ko tu uzskati, likumi nav domāti, lai pazemotu cilvēkus, uzliekot patvaļīgas prasības. kas būs tālāk, varbūt vajadzēs vēl arī iekārtot bērnistabu un izdomāt vārdu? nav būtiskas atšķirības starp to un prasību klausīties sirdspukstus, jo tādiem kā tu, redz, liekas, ka viņi zin labāk, kas citiem ir vajadzīgs. tas nozīmētu sodīt sievietes, kas tomēr izvēlas taisīt abortu, padarot to par lielāku pārdzīvojumu, jo kādam liekas, ka viņas nav pilnībā spējīgas pieņemt lēmumus bez šādas iejaukšanās. tas ir vienkārši rupjš mēģinājums kontrolēt citus no tās pašas kategorijas kā abortu aizliegums. es būtu priecīgs, ja es varētu teikt, ka tu esi rets lohs, bet tu esi vienkārši tipisks lohs, jo kaut kā daudzus nesasniedz ideja, ka brīvā valstī likumiem ir jāciena abu dzimumu brīvība izvēlēties, kā dzīvot savu dzīvi, nevis jāuzspiež sabiedrības intereses vai kaut kādas personīgās morālās pārliecības.
[User Picture Icon]
From:[info]komentators
Date: 12. Jūlijs 2010 - 14:54
(Link)
Tas burvīgi, ka tu esi tik tolerants. Es nepārstāvu viedokli, ka visi cilvēki ir spējīgi paši saprast, kas viņiem vajadzīgs. Padomājot par šo konkrēto priekšlikumu, man viņš dažos gadījumos šķiet piemērojams, bet dažos ne, bet nu daļēji jau tev jāpiekrīt.
From:[info]slikts
Date: 12. Jūlijs 2010 - 15:03
(Link)
jā, varētu taisīt tādas lemtspējas komisijas, kuras vadītu, piemēram, tu, un dot sievietēm apliecības, ka viņas oficiāli drīkst pieņemt lēmumus par sevi un savu ķermeni. pārējām būtu jādara viss, kas tev ienāk prātā, pirms viņas to drīkstētu.

un tolerance ir kaut kas, kas nepienākas netolerantu ideju pārstāvjiem
[User Picture Icon]
From:[info]komentators
Date: 12. Jūlijs 2010 - 15:07
(Link)
Nevajag lūdzu runāt šitu. Ķipa tev reāli šķiet, ka 15-16 gadīga meitene ir mega spriestspējīga?
From:[info]slikts
Date: 12. Jūlijs 2010 - 15:08
(Link)
šitu, ja? nepilngadīgajiem vajag vecāku atļauju abortam
[User Picture Icon]
From:[info]komentators
Date: 12. Jūlijs 2010 - 15:22
(Link)
pff, nesaprotu kāpēc es par šito vispār runāju, neba es kaut kāds kaislīgais abortu aizlieguma aizstāvis esmu, man prosta nepatīk tas, ka dažām meitenēm tā šķiet vienkārša lieta, uztaisīt abortu. Principā, es negribu, lai aborta veikšana būtu personām, kas to izvēlas, grūtāka, bet lai netiktu izvēlēts aborts nepareizu iemeslu dēļ.
From:[info]slikts
Date: 12. Jūlijs 2010 - 15:27
(Link)
tu noteikti esi tas, kas var mācīt par saprātīgu attieksmi pret abortiem, ja tev liekas, ka fakin skolas vecumā tā ir slikta ideja
[User Picture Icon]
From:[info]komentators
Date: 12. Jūlijs 2010 - 15:33
(Link)
Es īstenībā nezinu vai man tā šķiet laba vai slikta ideja.
[User Picture Icon]
From:[info]losthighway
Date: 12. Jūlijs 2010 - 17:12
(Link)
Lieki nemoralizējot, teikšu tā ka sirdspukstu klausīšanās jau nav lai viņas izlemtu ko darīt ar savu ķermeni, bet par to otru, kas jau pukst. Mazliet vairāk informācijas nekad nenāk par lieku :) Tas pats ir ar tiem, kas nospiež podziņas lidmašīnās utt.

Lai nebūtu komentāri par skolniekiem, tad 33 gadi, 4 sīkie, un bijusi draudzene kas kādreiz izdarīja abortu, jo tikai pēc tam uzzināju, ka viņai tas bija kā sports. Bet viņa bija gudra un gan jau visu pati saprata un kaut kā klausīšanās tur neko nebūtu mainījusi.
From:[info]slikts
Date: 12. Jūlijs 2010 - 17:22
(Link)
nevajag liekuļot, ka mērķis ir informēt, jo tas ir pašsaprotami, ka auglim pukstēs sirds. mērķis ir radīt emocionālu stresu, lai liktu pārdomāt par abortu
[User Picture Icon]
From:[info]losthighway
Date: 12. Jūlijs 2010 - 17:49
(Link)
pašsaprotams ir arī tas ka afrikā sprāgst cilvēki badā utt, kamēr to neredzam lielākai daļai ir pohuj uz to. ieraudzīsi, sapratīsi ka nevari līdzēt un būsi pieņēmis atbildīgu lēmumu. Bet protams netraumējot konkrēto personu tādu filmiņu var palaizt arī veselības mācībā (jeb kā tur viņu). Tad varbūt arī džeki savu pipeli tik droši visur nebāzīs pirms tam nepadomājot par aizsardzības līdzekļiem. :)

Nepabeigtā dienasgrāmata