Nepabeigtā dienasgrāmata


8. Maijs 2010

(bez virsraksta) @ 21:58

 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]barbala
Date: 8. Maijs 2010 - 22:39
(Link)
o, izklausās lieliski un tiešām pamēģināšu. paldies.
[User Picture Icon]
From:[info]rasbainieks
Date: 8. Maijs 2010 - 22:48
(Link)
ar riekstiem jau izklausās pēc fanijas gruzīnu baklažāniem, pārpasaulīgi garšīgi (četrās sezonās ir recepts)
[User Picture Icon]
From:[info]barbala
Date: 8. Maijs 2010 - 22:53
(Link)
Ot, jā, galvenais, lai nesanāk pāreļļoti, tie baisi šķebina.
[User Picture Icon]
From:[info]blond
Date: 8. Maijs 2010 - 22:55
(Link)
Nu tur tā lieta, ka šai gatavošanas veidā eļļa vispār nav jāliek klāt. Nav ne tuvumā. Viņi paši jau no dabas ir tādi kā eļļaini. Bet - nulle kaloriju un nekā šķebinoša.

Nepabeigtā dienasgrāmata