Nepabeigtā dienasgrāmata


8. Maijs 2010

(bez virsraksta) @ 21:58

 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]blond
Date: 8. Maijs 2010 - 22:21
(Link)
Kurš? Mēs pērkam jēlas bietes. Un tikai. Jāvāra nemaz nav ilgi (vai jācep). Toties, ja tu novāri pats svaigu bieti, viņa var ledusskapī stāvēt kaut mēnesi, bet tā mizotā vakuumotā saskābs jau pēc dažām dienām.
[User Picture Icon]
From:[info]barbala
Date: 8. Maijs 2010 - 22:24
(Link)
Nu re! :)
[User Picture Icon]
From:[info]dienasgramata
Date: 8. Maijs 2010 - 22:26
(Link)
priekš kam pirkt jēlu bieti, vārīt un pēc tam mēnesi turēt ledusskapī?
[User Picture Icon]
From:[info]blond
Date: 8. Maijs 2010 - 22:32
(Link)
Tieši tādā svaigas un labas pārtikas rezervju nozīmē. Jo tā pašvārōtā biete ir svaiga ļoti ilgi. Pie tam tāda, kādu tu gribi - ne pārāk mīksta (vai ne pārāk cieta). Pavisam drusciņu etiķa pielej, vai, labāk, citrona sulas.

Nepabeigtā dienasgrāmata