(bez virsraksta) @ 21:58
| | Add to Memories | Tell A Friend
Nepabeigtā dienasgrāmata |
|
8. Maijs 2010CommentsKurš? Mēs pērkam jēlas bietes. Un tikai. Jāvāra nemaz nav ilgi (vai jācep). Toties, ja tu novāri pats svaigu bieti, viņa var ledusskapī stāvēt kaut mēnesi, bet tā mizotā vakuumotā saskābs jau pēc dažām dienām.
Tieši tādā svaigas un labas pārtikas rezervju nozīmē. Jo tā pašvārōtā biete ir svaiga ļoti ilgi. Pie tam tāda, kādu tu gribi - ne pārāk mīksta (vai ne pārāk cieta). Pavisam drusciņu etiķa pielej, vai, labāk, citrona sulas.
(Reply to this)
(Parent)
|
|
Powered by Sviesta Ciba |
Nepabeigtā dienasgrāmata |
|