Nepabeigtā dienasgrāmata


14. Februāris 2008

(bez virsraksta) @ 14:18

 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]ravejsledzejs
Date: 14. Februāris 2008 - 14:32
(Link)
runa ir par to, ka pieaugot cilvēks sāk mazāk izstrādāt fermentus, kas nepieciešami piena sagremošanai. vai nu cilvēkam kopš bērnības ir jālieto piens, lai organisms nesamazinātu šo fermentu ražošanu, vai arī pakāpeniski izsl';edz no savas ēdienkartes pienu un lieto rūgušpienu, kefīru, sieru un citus produktus, kur baktērijas un raugu sēnes pienu jau ir pārveidojušas.
[User Picture Icon]
From:[info]antuanete
Date: 14. Februāris 2008 - 14:36
(Link)
Tad tā nepanesība attiecas tikai uz neraudzētiem piena produktiem?
[User Picture Icon]
From:[info]ravejsledzejs
Date: 14. Februāris 2008 - 14:40
(Link)
ne gluži. ir arī daži, kam ir iedzimtas problēmas ar govs piena pārstrādi (organisms vispār neveido fermentus, kas ar laktozi tiek galā), bet viņi savukārt varēja laikam kazas pienu dzert.

nu ideālais variants cilvēkam ir cilvēka pienu dzert. tak nevienā veikalā netirgo...

Nepabeigtā dienasgrāmata