Nepabeigtā dienasgrāmata


26. Februāris 2007

(bez virsraksta) @ 12:49

Britu padome Eiropā atteiksies no tradicionālajām aktivitātēm mākslas jomā, piemēram, no orķestru turneju un mākslas darbu iepirkumiem, priekšroku dodot pasākumiem, kuru mērķis ir nepieļaut musulmaņu jauniešu pakļaušanu ekstrēmo islāmistu indoktrinācijai.
 

Comments

 
From:[info]tiesibsargs
Date: 26. Februāris 2007 - 12:54
(Link)
interesanti, kaa izpauzas shaadi pasaakumi? un vai buus arii pasaakumi kas veersti piemeeram pret britu futbolfanu huligaanisma indoktrinaaciju?
From:[info]divi_g
Date: 26. Februāris 2007 - 14:23
(Link)
Britu futbola huligāni nav teroristi-pašnāvnieki, btw.
From:[info]tiesibsargs
Date: 26. Februāris 2007 - 15:42
(Link)
aa bet cilveeku dziiviibas un veseliba jaasargaa tikai tad ja uzbruuk pashnaavnieki?

tavai zinaashanai iespeejamiiba ka tu iesi bojaa teroristu uzbrukumos ir daudz mazaaka nekaa piemeeram iepseejamiiba ka tu mirsi tavam transportliidzeklim saskrienoties ar kaadu mez dzivnieku. shitaadi autonegadiijumi katru dienu skar 4000 amerikaanjus peec statistikas datiem. un cik amiishu vienaa dienaateroristu uzbrukumos iet bojaa, aaa? luuk, pazelee shito infu un padomaa...

From:[info]divi_g
Date: 26. Februāris 2007 - 15:47
(Link)
Pazēlē pats kaut ko, mok nervu spriedzi atlaidīs.

Un pierādi, ka "cilvēku dzīvības un veselība" tiek sargāta tikai no pašnāvnieku uzbrukumiem. Bet no sadursmēm ar meža zvēriem VISPĀR NETIEK. Ka nav prasību automašīnu drošībai, drošības jostām, to lietošanai, utt utjp.

Tā kā pazēlē vēlreiz kaut ko.
[User Picture Icon]
From:[info]starro
Date: 26. Februāris 2007 - 16:37
(Link)
vajadzētu taču būt atšķirībai starp cilvēkiem ar kuriem var sarunāt, vienoties, un meža zvēriem, kuri dzīvo pēc meža likumiem, ne? Ja sunītim gadās sakost cilvēku, tad viņu gaida humāna šprice, kaut arī visi zin, ka nevar dzīvniekiem piedēvēt cilvēku loģiku un rīcības motīvus..

Nepabeigtā dienasgrāmata