× ! Edge ! × ([info]devour) rakstīja,
@ 2015-09-20 14:14:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Jau kādu laiku gribu rakstīt ierakstu, bet tad visu laiku to atlieku un tad vienkārši noslinkoju.

Nedomāju, ka ir baigais noslēpums, ka gadus-n atpakaļ biju nedaudz traks jaunietis. 'Dzert un drāzties - nekad neapstāties' bija labākais moto. Laiks, kad sanāca daudz reizes ieskriet sienā, lai kaut ko mācītos.
Tas bija laiks, kad vēlējos bohēmu. Sēdēt piepīpētos krogos ar draugiem. Apzvanīt cilvēkus, lai uzzinātu, kuram ir nauda un ar, kuru varētu šovakar sadzert.
Un tad tas bija normāli. Tad tas bija stilīgi. Es, protams, šo laiku nenožēloju, tikai tagad uz to visu atskatoties ir tāds - vai tas viss tiešām bija tā vērts lai iegūtu tās dažas mācības?
'Draugi' no tā laika ātri vien pazuda. Nezinu vai viņus tagad pat atpazītu uz ielas.
Daudzas atmiņas un notikumi ir miglā tīti. Pārlasot vecus Cibas ierakstus ir grūti līmēt kopā visu, kas notika.

Bet laikam daudziem tā mentalitāte joprojām ir saglabājusies... Un šis nav mans straight-edge high horse. Man vienkārši skumji redzēt cilvēkus, kuriem par katru iespēju gribas alhõlus.
'ES MĪLU DZĪVI!' . Nē, draudziņ. Tu mīli reibt. There is a difference. Es dzīvoju skaidrā, jo vēlos izbaudīt katru dienu. Gan labo, gan slikto.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]battleborn
2015-09-20 14:35 (saite)
Bija man 16,17 gadi un arī ar draugiem dzērām. Trešdienās pat. Principā nekas cits nebija. Tur pat jautājumu nebija vai vajadzētu. Veselibas deļ nācās piebremzēt un pārtraukt dzert. Tagad biju nedzēris aptuveni 3 gadus. Šo nedēļ trešdien ar draugu iedzērām. Sajūtas tādas it kā man būtu alkohols iedots pirmo reizi mūžā...pretīgs. Nesaprotu kā kaut ko tadu varēju dzert. Bet skolas biedri jau dzēra vidusskolā un dzer vel tagad. Katru 5dienu,6dienu. Viņi krīt...

No dzeršanas var tikai izaugt. Laikam tas laiks ir jāpārdzīvo...

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]devour
2015-09-20 21:46 (saite)
Man kaut kad nesen sānāca, ka sieva iedeva kaut kādu kūku or something, kam klāt bija liķieris. Nokodos... Jup, nekas nav mainījies - joprojām garšo pēc sūda.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]battleborn
2015-09-21 01:00 (saite)
Sasmējos.. hah :D Bet laikam jau labi sev atgadināt ,ka neko superigu nepalaiž garām. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]konstruktors
2015-09-20 20:42 (saite)
Šovasar es nokāpu no sXe takas. Godīgi sakot - nenožēloju. Šo izvēļu dēļ biju nogriezis ļoti lielu daļu sabiedrības. Atkal smēķēju. Nedēļā izdzeru vienu alu un kad prāts cepas - tad arī vienu dūmu ievelku. Kopumā esmu apmierinātāks. Tie arī ir instrumenti, kas reizēm tomēr ir jāpielieto. Dzīvoju vairāk tagadnē, nevis savā prātā un domās. Arī ieklausos tajā, ko saka mans ķermenis. Un tam es arī sekoju. Ķermenim un prātam tomēr jābūt vienuviet. Ikdienā vispār cenšos nedomāt. Prātu izmantot tikai tad, kad vajag.

We all have stories that we tell ourselves..

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]konstruktors
2015-09-20 20:45 (saite)
Pats smieklīgākais ir tas, ka tagad esmu kopā ar dāmu, kas man patika kad man bija 18 - no laika kad arī bezdievīgi buhāju. Viņa arī būtībā pēdējos 4 gadus bija sXe, bet nesen atsāka smēķēt, jo patīk.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]devour
2015-09-20 21:56 (saite)
Ceru, ka Tavs ķermenis saka, ka vairāk jākačājas, puika :D

Es dunno. 4 gadi pagājuši un nav bijusi neviena diena, kad baigi pietrūktu. Ne kad rukāju 14h maiņas, ne kad studijās bija problēmas, ne kad õma nomira.

PMA

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]konstruktors
2015-09-20 22:46 (saite)
Dažreiz ir nespēja nolaisties līdz citu emocionālajam līmenim un tas reāli rada barjeru. Tā dēļ komunikācija nobrūk, lai arī kā Tu vēlētos tam otram cilvēkam palīdzēt. Tas slikti.

Būtībā tas nav nepieciešams man - tas ir nepieciešams man citu dēļ.

Bet savas omes un opja bērēs, kas tik tikko notika ar 2 mēnešu intervālu, biju salīdzinoši ļoti priecīgs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]devour
2015-09-21 18:42 (saite)
Par to barjeru, kaut kā dīvaini. Ka tā vairāk ir Tava problēma un Tu izvēlies nevis pie tā piestrādāt bet pussy-outojies.
Man kaut kā viegli tolerēt iereibušus cilvēkus. Līdz vienam brīdim... Un tad parasti vai nu - jāiet mājās, vai kaut kur jātinās prom.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]narrenschiff
2015-10-16 21:33 (saite)
Kam visu to nolaišanos un komunikāciju? Kam tos visus cilvēkus? Kam viņu emocijas un vājumus? Kam viņu cilvēcību?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mafia
2015-09-21 12:55 (saite)
Šitādai pārliecībai patiesībā vajag ļoti nobriedušu prātu :) Forši, ka Tu tik ātri jau esi par to visu ar tik stingru savu domu!
Bet taisnība jau ir. Patika iereibt ir tik īslaicīgs prieks, ka visi tie daudzie mīnusi to galīgi neatsver. Un man piemēram, arī tas vairāk ir tikai rituāls - ja dedzina ugunskuru, jāiedzer viens alus (bet tāpāec jau es nekurinu arī ugunskurus katru vakaru :D).
No otras puses domāju - ja neesi alkoholiķis, un tev nav problēma ar alko - t.i. nav pasaules gals, ja tas alus nav, bet ja ir un gribās, jo garšo, izdzer vienu un tas arī viss - tad tas ir tāpat kā ar kafijas dzeršanu :D Vārdu sakot - ja tā jau ir TĒMA tavā dzīvē, tas liecina par potenciālu problēmu. Un beigu beigās viss reducējas uz katra cilvēka paškontroles un robežas izjūtu.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]devour
2015-09-21 18:47 (saite)
Edžus Theh Nobriedušais Prāts. Sasmējos.
Tur tikai jānokļūst apakšā lai saprastu, kas ir svarīgs... Tas arī viss.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?