aņa delovejevna ([info]deloveja_kundze) rakstīja,
@ 2013-07-15 10:17:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
pēdējais brīvdienu rīts tiek pavadīts, uzlabojot savu cv. skatoties uz visām lietām un jocīgām aktivitātēm, kurās esmu iesaistījusies, sāk likties, ka nu tā kā būtu brīdis sākt strādāt arī par samaksu. muļķīgs sapnis?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]adelise
2013-07-15 13:22 (saite)
haha, yup. mans CV tāds pats - kas tik nav darīts, bet visam klāt kaut kā nemanāmi piekabinājies "brivprātīgais", "brīvlīguma" uttutt ;D

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2013-07-17 14:18 (saite)
jā, kaut kāds muļķīgums. es zinu, ka nemāku sevi "pārdot", bet diez kur lai to iemācās, haha

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]citaantonija
2013-07-15 20:09 (saite)
Nav muļķīgs. Kad nedaudz pastrādāju par brīvprātīgo, apmaksāti darbi paši sāka krist man klēpī. Vienīgi tas vairs nešķita tik interesanti, jo dzīve tad ir pavisam sakārtota un vienmuļa.
Lai spēks ir ar tevi.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2013-07-17 14:17 (saite)
:) paldies. ļoti sen neko neesmu no tevis dzirdējusi. kā dzīve? (protams, cibas komentāri nav labākā vieta, kur to apspriest, bet kaut nedaudz)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]citaantonija
2013-07-19 00:07 (saite)
Pagaidām ierastais ritms darbs - mājas, bet drīzumā ceru no tā izrauties, uz kādu laiku aizceļojot. Tika jāatrod drosme un jāaizmirst visi savi stereotipi par trīdesmitgadniekiem. Tas tikai vairo stagnāciju. Notikumu ir daudz, reizēm nekas nenotiek, man bieži ir gribējies kaut ko šeit, cibā, ierakstīt, bet vai nu tajā dienā ir nogurums vai aizmirstu. Gribētu, lai rakstīšana cibā atkal kļūtu par ikdienu, esmu pārāk atradinājusies no rakstīšanas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?