aņa delovejevna ([info]deloveja_kundze) rakstīja,
@ 2011-12-24 02:23:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
ir daudz domāšanas veidu, kuri man nav pieņemami vai vienkārši saprotami. pēdējā laikā ar visādiem cilvēkiem runājot par politiku, par veģetārismu, par vegānismu un par vēl visādām tēmām, kas mūžīgi aizsāk karstas debates, nu, tā visa laikā man beidzot pieleca, ka lielākoties problēmas sākas tāpēc, ka cilvēkiem liekas, ka viņiem kaut kas pieder. ka tāpēc, ka viņi ir ieradušies kaut kur pirmie un iesprauduši savu karodziņu, nu, ka tāpēc vien viņiem tā vieta pieder, tas pats arī par dzīvnieciņiem, citiem cilvēkiem, nemaz nerunājot par dabu kā tādu. un galu galā cilvēks ir tikai īrnieks, tak nekas nevienam nepieder un nepiederēja, citējot kādu labi zināmu latviešu grupu. 
nu labi, cilvēki un politika šoreiz ir otrajā plānā, visvairāk mani šokē šāda attieksme pret dabu. nesen ar mat. naktī braucām pēc burgeriem (hmzz), bija vēls sestdienas vakars, un mēs devāmies mājup no kāda, visticamāk, aizraujoša pasākuma, ko es esmu jau aizmirsusi, un tajā makdonalda rajonā viss jau bija kluss un savākts, izņemot dažus retus gājējus, kuri pārsvarā bija piedzērušies vai uz tabletītēm. un tad no nekurienes izlīda šis te pretīgais čalis ar suni, un suns, liekas, nedarīja kaut ko pēc saimnieka prāta, par ko suns tika kārtīgi saspārdīts. tikai tāpēc, ka esi kādu nopircis un pielicis pie siksniņas, nu, tas taču nenozīmē, ka tev šis kāds pieder. un vispār, pati ideja par piederēšanu kādam/kādai ir tik.. nedabiska. bet nu vispār jau tam nevajadzētu būt pārsteigumam, cilvēka prāts ir neaptverams. daži cilvēki joprojām domā, ka melnādaini cilvēki nav cilvēki un ka gang rape homoseksuālu meiteni var padarīt heteroseksuālu. 


ja es tagad beidzot ietu gulēt, varbūt visi nepadarītie darbi pazustu. ir taču Ziemassvēku laiks, būtu jānotiek brīnumiņiem.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?