aņa delovejevna ([info]deloveja_kundze) rakstīja,
@ 2010-04-07 00:36:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:donovan - theme1
Entry tags:kino

noskatījos Baraka.
ieteiktu jums to arī izdarīt.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]antonija
2010-04-07 13:17 (saite)
pirms četriem gadiem patika. tagad liktos nedaudz klišejiska, tāpēc neskatīšos:(

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]antonija
2010-04-07 13:58 (saite)
varbūt vaina ir manā sapistajā galvā (visa noliegšanā? bet nu ņemu savus vārdus atpakaļ un arī iesaku visiem noskatīties, jo pieļauju iespēju, ka daudziem varētu patikt. Tu Redžo triloģiju esi redzējusi? Baraka likās līdzīga tai pirmajai daļai (Koyaanisqatsi). Ja runa būs par labām filmām, tad turēšu muti, jo nu tas tāpat nav nekāds viedoklis, bet negativland in my f.. head.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2010-04-07 14:07 (saite)
nē, es nemaz nezinu par to triloģiju, bet nu apskatīšos, varbūt liksies interesanti, hehe.
un tak beidz, ir normāli, ka lietas, kas pirms gadiem likās foršas, tagad šķiet klišejiskas. kad man bija 13, es skandināju, cik ļoti kaulu poelju ir stilīgs. tiesa, Baraka gluži nav poelju. un vispār tāda veida filmām ir ļoti grūti izvairīties no tā klišejisma, jo, liekas, tas jau ir ielikts pašā sākumā. par pasauli ir grūti stāstīt bez vārdiem un tikai ar bildēm, tur jau no klišejām neizvairīties. it sevišķi tagad, kad vispasaules apsēstība ar visu eksotisko aizjūras zemes ir padarījusi tik.. garlaicīgas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]antonija
2010-04-07 14:34 (saite)
Nē, nē, Baraka nav Koelju:) Tik reizēm liekas, ka vajadzētu saudzīgāk izturēties pret mākslu un citu radīto, jo šis kriticisms neļaus redzēt to, ko vajadzētu redzēt. Un ir taču arī gaišā puse, bet kāpēc tendence tikai uz negatīvo? (to es drīzāk saku sev, jo tā ir vienas sabiedrības daļas diagnoze. teikt, ka viss ir sūds). Reizēm apskaužu Freibergu. Viņš taču tik jauki un interesanti stāsta par filmām, kuras skatījies pirms 20 gadiem vai vēl senāk. Un tā aizrautība tik apbrīnojama, ka nemaz nerodas jautājums, kam tas viss vajadzīgs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?