aņa delovejevna ([info]deloveja_kundze) rakstīja,
@ 2006-11-11 18:11:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:grieķu dziedājumi

sestdiena

savās bailēs no growing old teju visu pēcpusdienu klausījos Forever young. savādi, kā var tik ļoti izjust tādas desmitgades garu, kurā pat neesi bijis ieplānots?

es pārāk ātri iemīlos, aizdedzos un izsīkstu. mācies, mācies dzīvot. tā, lai kaut kas pēc tevis arī paliek pāri.

forever young. i want to be forever young.

 



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]antonija
2006-11-14 01:14 (saite)
nē, nē, viss tikai sākas.
varēs apbraukāt pasauli, hehe. es īsti nezinu līdz cik gadiem varēja pieteikties brīvprātīgajā darbā (līdz 26?).. un tad pēc atgriešanās kaut ko noorganizeēsim, lai būtu nauda, citādi būs jaušaujas nost.

..tu neticēsi, bet es arī videnē nezināju, kur stāties un vai vispār to darīt. visu laiku domāju - fizmatos (man klase bij ar līdzīgu novirzienu). bet 12. klasē tas viss šausmīgi bija apnicis, neko nesapratu vairāk un iestājos kultūras akadēmijā. laikam visi skolotāji brīnījās - eksaktais cilvēks šitajā iestādē. tur arī laikam sajuku prātā un paliku nekārtīga aiz nostalģijas pret matemātiku pirmajos trīs kursos. Jauka skola ar dārzu. bij jau šis tas sviestains arī tur, bet labā vairāk.man kaut kā par akadēmiju ir labākas atmiņas nekā par vidusskolu.

bet pēc skolas beigšanas būs forši. varēs realizēt savus plānus (kas tik 3 gadu laikā galvā nenotiek!!). es varēšu iet pie tevis uz privātstundām franču valodā, hehe..bet gan jau nebūs laika, tu būsi mūziķe vai rakstniece un strādāsi kaut kādā avīzē...labi, neņem galvā, man naktī visādas chill-out fantāzijas, bet šodien prātā tikai muļķības..šitas optimisms var krist uz nrviem, zinu..es vienunakt izdomāju, kā tikt pie miljoniem, bet pa dienu sapratu, ka baigā utopija. bet ne jau viss manā galvā tik nesakarīgs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2007-01-29 15:23 (saite)
heh, pie miljoniem visvieglāk tikt, apprecoties ar miljonāru ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?