aņa delovejevna ([info]deloveja_kundze) rakstīja,
@ 2010-01-26 17:24:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
apģērbos četrās kārtās (hmm, piecās, ja skaita pufaiku) un sajutos kā sīpoliņu pavēlniece.

kopš šī brīža es ienīstu ziemeļus, ja vien kāds neizdomās nenormālu plānu, siltu un smuku materiālu, no kā taisīt plānas, siltas un smukas drēbes šādiem laikapstākļiem.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]bikini_kill
2010-01-26 17:44 (saite)
tu man naktī sapnī rādījies, tev bija kaut kāda ballīte paredzēta un tu nezināji, ko īsti vilkt, tāpēc visiem lūdzi padomu. sapnis kaut kāds dīvains - starp cibu un reālo pasauli. enīvei tu biji reālajā pasaulē ar matiem līdz pleciem (tas laikam tāpēc, ka es to bildi redzēju) - tāds karē, sarkana kleita un matos mākslinieciska sprādze. es vēl teicu, ka "vot, šitā forši!", vēl kādi randomi cilvēki izteicās (viss notika manas vecmāmiņas laukos pie upītes vasarā(???)), bet tu "bet man nepatīk taisni mati!!!!"
te pēkšņi cibā visi pārslēdzas uz komentāriem un ieteikumiem un es laikam uzrakstīju, lai tu beidz ākstīties un tas ir tavs un tā tālāk :D

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2010-01-26 21:40 (saite)
OMG, episki :D un, starp citu, tu neesi pirmais cibiņš, kurš, mani nesaticis dzīvē, tomēr redz mani sapnī. sapņi ir tiiik jocīga padarīšana.

nu jā, un vai man karē labi izskatījās? jo redzi, es nesaprotu, ko darīt ar saviem matiem. :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]bikini_kill
2010-01-26 21:46 (saite)
jā labi! bet ja tu tomēr nolem griezt karē, iesaku pakonsultēties ar frizieri, jo maniem šizo sapņiem ne vienmēr var uzticē

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?