aņa delovejevna ([info]deloveja_kundze) rakstīja,
@ 2006-10-30 23:36:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:rihards

es neatceros, kad pēdējo reizi bija trīsas. nu tās, īstās trīsas.

viss ir tikai viltojums.

 



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]antonija
2006-10-31 23:27 (saite)
nav tik traki.
aiz viltojumiem ir dārgakmeņi
:)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2006-11-02 17:19 (saite)
bet tik daudz to viltojumu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]antonija
2006-11-02 22:14 (saite)
bet grāmatas jau nav nekāds dzīves viltojums.
un ir tādi cilvēki, kas apgalvo un kuriem liekas, ka viss ir fikcija. arī pati dzīve. reizēm man arī ir tāda sajūta. vis ir tikai viena liela kustīga glezna. nereāli. sāk galva griezties.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2006-11-02 23:06 (saite)
esi redzējusi Truman show? tur ir tieši par to - par dzīvi kā realitātes šovu, kuru novēro miljoni. un tev par to nav ne jausmas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]antonija
2006-11-02 23:27 (saite)
neesmu, bet gribētu redzējusi. esmu dzirdējusi par to filmu. pat kauns, cik pēdējā laika maz filmu skatos (zudusi aizrautiba).

par to novērošanu uzreiz prātā nāk Orvela 1984, tā drīzāk antiutopija, traka grāmata, bet labi parāda, ko sistēma un ideoloģija var izdarīt ar realitāti un cilvēkiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2006-11-03 18:52 (saite)
man kaut kā grāmatas saistās ar vietu, kur to lasīju. tā, piemēram, man 1984 mūžīgi mūžos saistīsies ar saules pielieto Parīzes lidostu un man pretī sēdošo plati smejošo itāli, kur lasīju grāmatu, jo lidojošā mašīna, kurai vajadzēja mani aizgādāt mājās, kavējās. un Cīņas klubs man saistīsies ar autobusu Valka-Rīga un sniegu aiz loga. jā, Cīņas klubs man ļoti patika.

šodien biju uz Parfīmu. nu tā, nekas graujošs, ne šis, ne īsti tas. protams, beibes bija smukas un pats parfimēru tēlojošais aktieris - ideāli atbilstošs, bet pēcgarša un ticamības moments nekāds.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]antonija
2006-11-04 14:37 (saite)
grāmata labāka, ne?

tu esi bijusi parīzē? forši:) nes arī kādreiz gribētu.

man arī grāmatas saistās ar vietu, tāpēc interesanti pārlasīt reizēm un dusmoties, ka tagadējie iespaidi vairs nav tik spilgti.

es biju sadomājusi iet uz klimtu (jo baltijas pērli kaut ka nogulēju), taču joprojām nevaru saņemties..pēdējā laikā mazliet pat tracina tās filmas par mākslinieku, dēļ pārspīlējuma? nezinu..

es šodien skatījo tēvē programmu un otrdien laikam rādīšot filmu sargājošās debesis. esi redzējusi? es neesmu, bet ļoti gribētu. nesen lazīju par Polu Boulzu un tas aizķēra, visa viņa dzīve, tā marokas uzdzīve, tas vājprāts..un bertoluči sapņotājus es gribētu redzēt vēlreiz. fantastiska filma:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2006-11-04 22:08 (saite)
hmm, Parfīmu gan neesmu lasījusi. lasāmo grāmatu daudz pēdējā laikā :) šodien bijām uz Da Vinči kodu, galīgs sviests :) zinkā, tad, kad bija tas lielais šums ap šito visu, es biju svēti apņēmusies ne skatīties filmu, ne lasīt to grāmatu, bet re kā, noskatījos. tiešām nebija tā vērts. :)

jā, Parīzē sagaidīju 2006. gadu. brālis tur dzīvo un studē filosofiju :)

neesmu redzējusi Sargājošās debesis, bet pats nosaukums jau sauc, ka gribētos [mēdzu izvēlēties filmas/diskus/grāmatas nosaukumu dēļ :)]. un diemžēl visticamāk otrdien neredzēšu, jo televizors aizņemts - tētiņš montē savu dokumentālo filmu par V.Litavnieku, katoļu priesteri, kuru nogalināja krievi 2.Pasaules kara sākumā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]antonija
2006-11-05 00:32 (saite)
gudrs brālis:)

par Da Vinči Kodu piekrītu. Es šovasar Čehijā uz viņu aizgāju, bet tikai tāpēc, ka tovakar neko citu nerādīja, hehe..bet galvenais jau bija sapazīties ar cilvēkiem no citām valstīm, varēja arī titrus čehu valodā palasīt, tumsā padomāt.
ir vēl viena sviestaina filma, uz kuru īpaši nav gribējies iet, bet sagadījās - operas spoks. tāds salkans un banāls gabals. gandrīz ziepene, mēs jau visi nobeigumā sākām smieties, jo tās tiešām bij...

grāmatu arī neesmu lasījusi (Denisu Braunu), nezinu vai to maz darīšu. tad jau labāk varbūt tiešām lasīt Po detektīvus. Nujā, arī laiks..reizēm pat pietrūkst priekš labām grāmatām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

''loti interesee"
(Anonīms)
2010-02-04 16:06 (saite)
izlasīju Tavu - "diemžēl visticamāk otrdien neredzēšu, jo televizors aizņemts - tētiņš montē savu dokumentālo filmu par V.Litavnieku, katoļu priesteri, kuru nogalināja krievi 2.Pasaules kara sākumā" - un radās liela interese, jo šis priesteris ir tāls, bet tomēr mans asinsradinieks. Vai to filmu kaut kur var jau redzēt? Būšu ļoti pateicīga par atbildi. Paldies! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: ''loti interesee"
(Anonīms)
2010-02-04 16:07 (saite)
ja kas - vari rakstīt uz e-pastu: hannaliepa@inbox.lv

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?