aņa delovejevna ([info]deloveja_kundze) rakstīja,
@ 2009-08-31 11:01:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:bob dylan - when the ship comes in
Entry tags:nieki

kopš es iemācījos rīkoties ar torentiem, mani vajā kaut kāda alkatība - liekas, ka man vajag visas tās filmas, seriālus, mūziku, grāmatas, lai gan es to visu novelku un vienkārši ignorēju, un atceros par šīm filmām un pārējo tikai tad, kad secinu, ka jau atkal visi gigabaiti aizņemti līdz pēdējam.

haha, es ceru, ka man spokpilsētā tik ļoti nebūs ko darīt, ka es beidzot izurbšos cauri, piemēram, saviem 10 gb bilžu un izšķirošu, kuras bildes ir normālas un kuras ies uz virtuālo ellīti. megabaitus nekrāsi, pie gigabaita netiksi, tā teikt.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]lauska
2009-08-31 11:31 (saite)
es Tevi, vot, kaut kādā ziņā apskaužu par to Ventspili, man liekas, tā ir tāda kā laba iespēja atpūsties no ģimenes, paziņām, draugiem un Rīgas kņadas kā tādas, tajā pašā laikā neuzņemoties pārlieku lielu atbildību, kā tas būtu aizbēgot uz ārzemēm mācīties, jo tur tomēr sarežģītāk ar to iejušanos, ar tām naudām un tā.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2009-08-31 11:35 (saite)
jā, tas it kā bija pamatplāns - nolīst uz gadu kaut kur ārpus tēva mājām un dzimtās pilsētas, lai, nu, pārbaudītu sevi un tā. tāds treniņš pirms nākamgad plānotās Lielās Pārcelšanās, līdz kurai vēl ir jātiek, tiesa

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lauska
2009-08-31 12:09 (saite)
kurp dosies?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2009-08-31 17:53 (saite)
kaut kur iekšā Amsterdama sauc. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?