running to stand still

March 26th, 2008

01:49 am - rakstām stāstu

Old captain ir rums ar pārsteidzošu garšu un vieglu, izsmalcinātu smaržu. Tas harmoniski saderas ar citiem dzērieniem un galvenokārt tiek izmantots kokteiļos ar neiedomājamākām sastāvdaļām.

p.s. kāļiem, piemēram, zomg.
Tags:

02:23 am

''manuprāt, ir tik skaisti, ka katram ir savs zaķīt's''

[info]insomnian

04:01 am

pirms gulētiešanas es vienmēr matus sapinu skaistā bizē
Tags:

04:15 pm - zomg, nav jau īpaši pārsteidzoši, lol



You Go For Brains!



You want a guy with a big... brain.

And of course it would be nice if he were a total hottie, but you're not counting on it.

What's on the inside is what counts for you. (Besides, you can always change the outside later!)

Tags:

11:13 pm - 21. gadsimta bērni

reizēm es domāju par to, vai tādi kā es maz vispār vēl ir glābjami. man tak ir bail dzīvot, tāpēc es slēpjos aiz ziliem ekrāniem un grāmatu kaudzēm, dziesmu tekstu vārdiem un gudriem citātiem. tā vietā, lai ietu dzīvē, es labāk noskatos kādu filmu. tā nu es regulāri piefiksēju, ka māmai atbildu filmas His girl Friday lielisko dialogu stilā, reizēm gluži nejauši atdarinu Džuljetas Mazīnas sejas izteiksmes filmā La Strada un skatos uz dzīvi kā tā pati Klementīne no Eternal sunshine of the spotless mind. tā vietā, lai pati dzīvotu savu dzīvi, es izvēlos pavadīt laiku, pētot citu mazās dzīves un dzīvītes. reizēm liekas, ka manis nemaz nav, ir tikai no visvisādām malām sagrābstīti iespaidi un tēli. diez, ja es būtu piedzimusi citā gadsimtā, manī arī būtu tāds pats dzinulis pēc pazušanas?

bet laikam tagad ir jāiet beidzot pakrākt, es šonakt esmu gulējusi uz vienas rokas pirkstiem saskaitāmas stundas, turklāt tikko piefiksēju, ka man sāp viss ķermenis, ieskaitot žokli. miegs, protams, mani tagad ir pilnīgi pametis, un domas par anonīmo piegulētāju ir joprojām aktuālas.
Tags: ,
Powered by Sviesta Ciba