aņa delovejevna ([info]deloveja_kundze) rakstīja,
@ 2018-08-23 13:48:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
ļoti obskūrs un personīgs cepiens par kino industriju: nekādi nesaprotu, ar kādām tiesībām pašreizējā a/s Rīgas kinostudija svin Rīgas kinostudijas 70 gadu jubileju, ja šīs ir divas absolūti dažādas iestādes, kuras, kaut fiziski arī atrodas vienās un tajās pašās telpās, neko vairāk kopīgu arī atrast nevarētu.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]klusais_okeans
2018-08-23 13:46 (saite)
latviešiem taču ka tik pasvinēt!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2018-08-23 13:55 (saite)
nu šis ir daudz vairāk ļaunprātīgi, manuprāt, jo vecā kino veidotāju paaudze ar lielu sajūsmu iet pie šiem cilvēkiem uz svētkiem, kas viņus cita starpā turpina čakarēt, jo Rīgas kinostudija uzskata, ka viņiem ir visas tiesības pārstāvēt latviešu filmas, piem., Krievijā, un es stipri šaubos, ka tur ir kaut kādi autortiesību regulējumi, ņemot vērā to, ka kinostudija uzskata, ka viņiem šīs filmas *pieder*, kopš viņi, šis jaunais kantoris, pārņēma to pašu kinostudijas ēku.

ai, šis ir riktīgi skumjš un bēdīgs stāsts par to, kā mežonīgajos 90tajos tika sačakarēta viena sistēma, radot problēmas uz turpmākiem 20 gadiem. protams, ne lietuviešiem, ne igauņiem tik absurda situācija neizveidojās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?