aņa delovejevna ([info]deloveja_kundze) rakstīja,
@ 2017-08-02 11:12:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
dienas mazās piezīmes (jau tagad)

- vakar un šodien ilgi reflektēju par trulām sāpēm, ko jūtu kaut kur mutē. pēc ilgākas izpētes izrādās, ka man aug zobs. izrādās, ka tā zobu augšana nav kaut kas tāds, kas beidzas in your early 20s, bet turpinās vēl vēlāk. nav brīnums, ka bērni visu laiku kliedz, kad viņiem aug zobi, šis ir tiešām neforši.

- vakar vēl gribēju nopirkt fitnesa aproci, lai mērītu pulsu un skaitītu kalorijas, soļus un vēl nez ko. biju šokā par cenām, kas vidēji ir ap 300-400 EUR, pāris modeļiem jau krietni pie 700 EUR, atradu vienu pavisam vienkāršu modeli, kurš neizliekas, ka varētu būt mans privātais asistents un varētu sakārtot visu manu dzīvi, bet vienkārši tikai skaitītu soļus un kalorijas, bet pēdējā brīdī sapratu, ka man to tomēr nevajag. ar to kaloriju skaitīšanu it sevišķi traki, vienā brīdī tu vairs nedomā par lietām pēc būtības, bet tikai to kaloriju izteiksmē, un tā jau vairs nav nekāda dzīve, vai ne. beigās vēl sāku lasīt vienu rakstu par to, kā šīs viedierīces vāc personīgus datus par cilvēkiem vispersonīgākajā izteiksmē, un tur jau nav vairs nekādas garantijas, ka šos datus, kas tiek vākti kopā, kādam nevarētu nopārdot. piemēram, apdrošināšanas kompānijām.
sapratu, ka labāk nevajag. reizēm tomēr neziņā ir miers un spēks.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kaplacis
2017-08-02 12:28 (saite)
wtf? kur Tu tādas cenas atrodi?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2017-08-02 12:40 (saite)
internetveikalos! vakar arī iegāju elektro un sporta veikalos, tur vidēji 100-200 EUR robežās

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]panacea
2017-08-02 14:28 (saite)
man ir šitāds https://www.salidzini.lv/search.php?q=jawbone+up+3

dara visu, ko tu gribi - pulsu, soļus, kalorijas, miegu, aktivitāti. mazs un normāli izskatās uz rokas. varbūt, ka kādam ir mīnuss, ka nav ekrāns (man tas diezgan vienalga).

apps ir ērts un patīkams.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]panacea
2017-08-02 14:30 (saite)
ā un vēl šitam ir jauki, ka gandrīz nekas ar viņu nav jādara -- pats visu izdomā automātiski & ir iespējams datus novilkt ekseļa formātā, kas vismaz tad, kad es pagājušogad pirku, bija diezgan rets gadījums.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?