aņa delovejevna ([info]deloveja_kundze) rakstīja,
@ 2007-11-19 17:53:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Bob Dylan - like a rolling stone
Entry tags:kino, latviešu filmas

noskatījos šodien Rīgas sargus, gājām 4 sievietes kopā, tiešām, kā Māris teica - kā pēc kara.

bet par filmu runājot, diezgan patīkami pārsteigta esmu. protams, diezgan smieklīgi, ka novembra sākumā tik daudz saulainu un, pēc skata spriežot, siltu dienu, Ulmanis diezgan pamatīgi atgādināja Kalvīti, un patoss lauzās ārā pa visām vīlēm, bet to visu var pieciest. nav jau to filmu mums tik daudz, kur nu vēl vēsturisko, lai varētu katrai par sīkāko nieku liet mēslu šaltis virsū. katrā ziņā filma bija tiešām baudāma, and that's it. smuki aktieri, daži pat tiešām smieklīgi joki, skaistas bildes un baudāma mūzika. nu, priekš četru gadu darba tas tiešām ir labi.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]antonija
2007-11-19 18:59 (saite)
neesmu redzējusi rīgas sargus, bet tā kā es no kino maz ko jēdzu, tad to īpaši nedalu. man vienalga, kas filmu taisījis, galvenais, ka laba, galvenais, ka aizķer. un neizturos saudzīgāk, ja saka - tas ir LV kino. ja patīk, tad patīk, ja ne, ne. nu tā galīgi neprofesionāli, kā jau vidējais latvietis un pseidointelektuālis.

tad vēl man ieteica paskatīties filmu - tur, kur beidzas jūra. skatījos reklāmas video un tur daudz kas atgādināja krievu kino. krievu kino jau nav ne vainas, ļoti labs, bet reizēm gribētos, lai mēs nespertu idejas no citiem, bet to unikālo atrastu sevī. kaut taisnība - neko būtiski jaunu jau nav iespējams pateikt.

šito var skrīnot/ dzēst, jo neattiecas uz tēmu

(Atbildēt uz šo)


[info]dr_av
2007-11-19 20:44 (saite)
un kā tev Bermonts? nekādas jūtas neizraisīja?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2007-11-19 20:49 (saite)
stilīgs čalis, heh. izraisīja smieklus, ja tu tā jautā :)

it sevišķi zdecj bil Bermont joks.

tu arī esi redzējusi, ja? :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dr_av
2007-11-20 17:20 (saite)
ar visu klasi piedalījos masu pasākumā. vispār no filmas neko daudz neredzēju. bet zinu, ka kādreiz, kaut kur, kaut kad noteikti esmu redzējusi labāku. kaut vai to pašu Dzīvīti, ar kailajām sievietēm un nocirstajiem pirkstiem. zini?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?