aņa delovejevna ([info]deloveja_kundze) rakstīja,
@ 2007-10-21 14:21:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:the arcade fire - black mirror
Entry tags:es

black mirror

draudzenes mamma liek man nodot, ka es izskatoties ļoti slaida, ļoti eleganta un ar šiku, kas, protams, ir visnotaļ glaimojoši, taču nepadara smagās skumjas vieglākas. nē, nu, protams, laikam jau ir labāk būt skumjai ar šiku, nekā bez tā.

vienkārši pēkšņi esmu tik apmulsusi, ka nu tikai. nesaprotu, kā esmu nonākusi līdz šādam stāvoklim, vai arī tas tā ir bijis vienmēr? ja pirmais variants, vairs tā negribu un tagad meklēju atpakaļceļu. ja otrais, tad es esmu uzbūvējusi perfekto ilūziju par sevi gan visai pasaulei, gan pati sev, kas laikam ir tas vissliktākais.

nu jā, bet es, kā vienmēr, visu dramatizēju.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]antonija
2007-10-21 17:26 (saite)
skumji?
un kā tas iet kopā ar šo
"bet ir svētdienas rīts, pa logu spīd saule, skan Eels, un man ir izlaisti mati, un nudien, gribas tikai kratīt galvu, ne domāt par kaut ko nopietnu. beidzot manī ir ienācis pofigisms, un to tik ātri nelaidīšu vaļā :)"

laikam jau vēl viena aizsargmaska. bet pārlieku lielā atklātībā neiesaku mocīties. tā neko daudz nedod. tāpēc labi, ja ir kur patverties. aiz šikā un visa pārējā

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2007-10-21 22:42 (saite)
nu skumjas tīri vispārīgi šajā laika posmā, ne tikai šobrīd. šis laiks, šī vienpatība ir sevis beidzot saprašanas laiks. ak, piedod, esmu spējīga tik banālas frāzes bērt tagad kā no pārpilnības raga.

beidzot sāku aptvert, kas es esmu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]antonija
2007-10-22 17:19 (saite)
dzīve jau nav literatūra, draudziņ..un man tiešām tas neliekas banāli. tas, kā cilvēks jūtas nav banāli. bet tā jau laikam ironija. es jau nemaz neesmu tāds snobs, kā varētu likties, heh

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2007-10-22 17:35 (saite)
nu jā, es laikam nez kādēļ esmu iedomājusies, ka manai dzīvei vajadzētu būt kā aizraujošam romānam.

bet nav, zini. nē, nu nesūdzos, garlaicīgi nav, bet es pati nespēju laikam tā augšā-lejā dzīvot. ai, redzi? es pati sapinos visā.

kāpēc es nemāku paklusēt tad, kad vajag? ššš. mājā ir auksts, tas nolāpītais kamīns nepūš ārā karsto gaisu. dusmojos un situ kāju pret zemi. mazā agnese dusmojas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]antonija
2007-10-23 19:44 (saite)
:)
nekas, nekas. es visu saprotu, jo pati pinos un krītu. man ar reizēm liekas, ka mana filma, tfu, dzīve ir kaut kāda filma. sakarīgākie cilvēki vienmēr grib paklusēt, hehe..patiesībā es ar to domāju, ka dzīve nav jāvērtē kā literatūra - ir banāla vai nav. galu galā dzīve iedvesmo literatūru. un ne tikai:) lalala

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?