aņa delovejevna ([info]deloveja_kundze) rakstīja,
@ 2014-10-06 08:21:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
uzvārīju kafiju, apsēdos pie darbiem, atvēru epastus, apskatījos ienākušos spamu, kur reizēm ir kaut kas vērtīgs, ieraudzīju lielisku vēstules virsrakstu ''Nothing beats having a 9 inch penis'', brīdi par to padomāju un sabēdājos, jo sapratu, ka es laikam īsti to nekad nezināšu un man nebūs viedokļa šajā jautājumā, un sāku strādāt. priecīgu pirmdienu.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]malfor
2014-10-06 09:22 (saite)
kāpēc lai tev nebūtu viedokļa šajā jautājumā? tagad, kad tu pateici "nekad", droši vien drīzumā sanāks saskare ar šo JAUTĀJUMU.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2014-10-06 09:48 (saite)
hahaha, es nerakstīju nekad, ja. bet tāpēc, ka man ir grūti iedomāties situāciju dzīvē, kurā es varētu kļūt par šāda tipa reklāmas auditoriju.

on a related note, man ļoti patīk sekot līdzi, kāds spams nāk uz kādiem maniem epastiem. šitas bija privātajā epastā, darba epastos nāk daudz spama par to, ka varu iegādāties kaut kādas kameras, bet tehno džekiem, kuriem sūta visus failus izrādīšanai, pilna spamkaste ar mudinājumiem un ieteikumiem, kā kļūt skaistām. nu, tur ir skaidri redzams, ka mērķauditorija ir sievietes, man savukārt pienāk vīriešu spams. ļ. interesanti, kaut kāds mākslīgais intelekts, tāpat kā tas no FB, mani izseko un veic piezīmes.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]deloveja_kundze
2014-10-06 09:48 (saite)
ok, nevermind, atradu savu ''nekad''. lol.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]diskurss
2014-10-07 14:58 (saite)
kā - nothing?!
10inch, dāa.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?