aņa delovejevna ([info]deloveja_kundze) rakstīja,
@ 2014-09-09 16:04:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Es, protams, atvainojos par savu nepiedodamo naivumu, bet kāpēc Eiropā šobrīd notiek tas, kas notiek? Parasti taču ir kaut kāds iemesls, ne, kaut kāds trigera elements, nezinu, kāds kādu nošauj, kāds kādam nozog sievieti, kāds uzlaiž gaisā kādu objektu vai kaut kas tāds: kāds taustāms, dokumentējams notikums, pēc kura sākas sūdi. Es ik pa brīdim atslēdzos un pazūdu filmās par depresiju, iekšējo tumsu un vājprātu, un tad, kad atkal pieslēdzos, cilvēki vairs nestāv laukumos, bet tiek spīdzināti mežos līdz nāvei. ????

In other news, lasīju rakstu par to, kā mazi robotiņi ir sākuši paši laisties kosmosā no savas kosmosa stacijas bez cilvēku komandām. Skatoties vispārīgās ziņas, doma par robotu revolūciju neliekas vairs tik traka, ne.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kautskis
2014-09-10 09:32 (saite)
Dažreiz ir kaut kādas problēmas, kuŗas nerisina un izliekas, ka viņu nav. Bet viņas nekur nepazūd, tikai paliek arvien lielākas un lielākas. Un tad notiek kaut kāds trigera elements (Janukovičs paziņo, nedraudzēšos ar Eiropu, draudzēšos ar Krieviju), ļaudis ir samulsuši un sāk protestēt, Janukovičs protestus pārāk cītīgi apspiež, ļaudis sāk protestēt, nomet Janukoviču, Janukoviča vēlētāji Austrumos sāk bļaut, nene, šitā ne — un tad izlaužas laukā tās gadiem krātās problēmas, tas ir, nesaskaņas starp abām Ukrainas daļām un, plašāk runājot, nesaskaņas starp krievisko un eiropeisko skatu uz pasauli. Un tad tur izlien visādi morālie kropļi, kas šauj uz citiem cilvēkiem un griež viņiem nost rokas.

Bet par robotiem — tak noteikti esi redzējusi "Fast, Cheap & Out of Control"? Burvīgs gabals, un tieši aplūko mazus robotiņus, kas darās bez cilvēku komandām.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?