aņa delovejevna ([info]deloveja_kundze) rakstīja,
@ 2014-05-11 15:04:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
turpinot pierakstīt novērojumus par aktuālo, piezīmēšu, ka man ļoti liels prieks par eirovīzijas uzvarētāju vairāku iemeslu dēļ. vajadzētu pārstāt cepties par the bearded lady, nav nekas jauns, turklāt Eirovīzijai ir ļoti gara un sena vēsture ar gender crossing un gender bending, un es visu rītu runājos ar savu draudzenīti Mišelu par to, kāpēc tas tā nākas un kāpēc tieši Eirovizījā un ne citos lielos konkursos ir tik lielas spēles ar dzimuma atribūtiem liela efekta panākšanai, bet par to es kādreiz kārtīgāk padomāšu un uzrakstīšu eseju, bļin. ļ. fascinē.

bet dziesma, godīgi sakot, jau ir iegājusi manā songs for broken heart and mind pleilistē blakus I will survive un Titanium. reizēm vienkārši vajag dziesmas, pie kurām var kliegt un skaļi dziedāt līdzi, raudot skapī un plēšot papīrus, matus vai glāzes. vai arī vienkārši guļot embrija pozā un raudot. laikam tādi periodi pēdējā laikā ir bijuši pārāk bieži, bet tas tā.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]klusais_okeans
2014-05-11 15:32 (saite)
ja nu vēl nav, šādiem brīžiem pašpalīdzības rakstiņi īpaši iesaka Rokija saundtreku (un es piekrītu) :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2014-05-11 18:20 (saite)
forši, pierakstīšu! bet Rokijs vairāk, liekas, der tiem brīžiem, kad liekas, ka kaut ko vari mainīt, mani interesē saundtreks tiem brīžiem, kad gribi vienkārši raudāt spilvenā

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?