Edgars ([info]daysleeper) rakstīja,
@ 2008-01-11 10:36:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
vakardienas atmiņa, kas palika neiecibota.

To puisi ar brillēm un savādo piezīmju blociņu atkal .. ne īsti redzēju, bet gan tikai dzirdēju. Varbūt arī redzēšu. Vēl nezinu - viņš sēž man vilcienā kaut kur aiz muguras. Runāja pa tālruni. Viņu, kad pirmo reizi redzēju, viņš man asociējās ar kādu no izrādes "Latviešu stāsti".
Prātā uzausa arī autoostas stāvošais puisis ar dīvaino acu skatienu un lapiņu rokā un arī Radio ielas pieturas aklais akordeonists. Manas dzīves dīvaiņi un kontrasts. Nepazīstami cilvēki, bet sajūtas savādas.

Pēdējā laikā uz ielas nemitīgi jaunieši prasa kaut ko, te cigareti iedot, te gari stāsti par to, ka nav naudas uz Jūrmalu aizbraukt. Vakar arī Tērbatas ielā - dzirdu vakarā uzrunā kāds mani, tik vien kā dzirdēju. Sveiks.. pulkstenis, oriģināls, Ženēva. Uzmetu aci - čigāns kaut kāds. Varbūt es tiešām tik naivs izskatos??


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]pata
2008-01-11 10:50 (saite)
mh, es arī laikam izskatos naiva - sarkanā piegulošā mēteli un augstpapēžu zābakos. pietiekoši naiva, lai uz Skolas ielas (tieši pretī Essential) 1dienas vakarā samērā normāli ģērbts jauneklis mani uzrunātu ar bēdu stāstu, ka šim tur kas tur, bet neesot naudiņas, lai paēstu un pārnakšņotu Rīgā, kur šams esot iebraucējs. Tas gan notika mēnešus 2 atpakaļ, tikai tagad iedomājos - moš, vajadzēja viņam piedāvāt 'Nu davai, braucam pie manis uz māju - uztaisīšu vakariņas un uz dīvāna varēsi nosnausties!' Gribētu redzēt rekaciju. Bet tā kā vasarā jau biju uzrāvusies uz vienu tipu, kurš 'bija apzagts un ar ģimeni netiekot uz Liepāju, tāpēc vajag naudiņu autobusa biļetei'! Nekaunīgi mēdz būt cilvēki ...

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]antuanete
2008-01-11 10:53 (saite)
Sliktākais, ka tādā veidā tiek izčakarēti tie, kuriem tiešām naudas biļetei nav... Tāpat kā man ir baisais niknums uz stopējošajām mauķelēm, jo tad šoferi sāk domāt, ka visas stopētājas ir tādas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]daysleeper
2008-01-11 10:53 (saite)
par šito variantu ar netikšanu uz Liepāju pa TV rādīja to džeku :) pie Brīv. piem. esot klejojis.
nu jāāāā, tas variants ar uzaicināšanu uz mājām izklausās varen daudzsološs, lai redzētu reakciju :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?