Piedāvājumi Draugi Grafiks Informācija Iepriekš Iepriekš Nākoš Nākoš
Meklē vai piedāvā darbu? -
samantta
[info]darbs
[info]samantta
Add to Memories
Tell A Friend
Labdien, šeit atkal es!
Updeits: esmu atkal spējīga strādāt pilnas slodzes darbu un iespējams, pat vairāk :)

Par mani: Esmu, komunikabla, atraktīva jauniete ar lielu vēlmi darboties. Lielais pluss - ļoti ātri mācos un strādāju ar atdevi. Labi runāju, esmu laipna, pieklājīga. Labi rīkojos ar datoru, tehniskas lietas mani nebiedē. Tīri tehniska ievirze darbā ar AutoCad un citām programmām, kas attiecas uz arhitektūru un projektēšanu. Noteikti visas iespējamās programmas nepārzinu, bet ātri mācos - dators ir mans čoms! Esmu radoša, zīmēju, ķēpājos, kaut ko daros. Patīk piedalīties mākslinieciskos procesos. Labi rakstu un saceru, ir liels vārdu krājums. Ātri rakstu uz datora. Neesmu laba matemātiķe, bet ņemot palīgā kalkulatoru, droši vien spētu paveikt brīnumu lietas.

Meklēju: Radošu darbu ar motivējošu atalgojuma sistēmu :D Ok, pēc miljoniem nedzenos. Meklēju labus darba apstākļus, labu kolektīvu. Ir interese arhitektūrā, radošās darbībās, reklāmā, medijos, rakstīt, zīmēt, domāt, strādāt ar cilvēkiem.

Kopsavilkumā dēvēšu sevi par diezgan universālu cilvēku, kas būtu gatavs arī ko jaunu iemācīties, lai tikai nepagrimtu šajos drūmajos laikos.

P.S. aizmirsu pieminēt ļoti labas krievu un angļu valodu zināšanas.
Comments
santa_be From: [info]santa_be Date: 3. Septembris 2008 - 21:38 (Ieraksts)
mums tavā vietā sludinājumus meklēt
zip.lv
cv.lv
cvmarket.lv
draugi
radi
paziņas
utt.
samantta From: [info]samantta Date: 3. Septembris 2008 - 21:39 (Ieraksts)
varbūt es jau tur esmu meklējusi?
sarkasmu pie sevi var paturēt
From: [info]anima_de_nera Date: 3. Septembris 2008 - 21:43 (Ieraksts)
nu un draugiem radiem pazinjaam vinjas vietaa mekleet? tikpat labi tu arii vari buut pazinju sarakstaa. taapeec arii te ir taada komuuna, lai cilveeki apjautaatos.
santa_be From: [info]santa_be Date: 3. Septembris 2008 - 22:08 (Ieraksts)
cik novērots pārvarā atrod tie, kas meklē, ko konkrētāku, ne ķip - varu visu-daru visu, šobrīd vēl neko.


Bet nu nez, nesaprotu kā tas var būt, ka citi atrod, bet samanta tajos sludinājumos, varot strādāt pilnu slodzi, pilnīgi un absolūti neko.
santa_be From: [info]santa_be Date: 3. Septembris 2008 - 22:09 (Ieraksts)
un galu galā var rakstīt un interesējošajām darba vietā šito visu, tam būs lielāka jēga!
wztr From: [info]wztr Date: 3. Septembris 2008 - 22:15 (Ieraksts)
kas tev šiet nepatīk? te tavuprāt jāliek tikai darba piedāvājumi vai kā?
santa_be From: [info]santa_be Date: 3. Septembris 2008 - 22:23 (Ieraksts)
Nu lielāka jēga no konkrētības nevis no gribu darīt dajebko būtu :)) pie tam cik parasti manāms, uz šitie tiaki arī tādi kašķu poles kā es, atsaucās.
bax55hqy8dlb From: [info]bax55hqy8dlb Date: 3. Septembris 2008 - 22:16 (Ieraksts)
un viņa arī raksta n-tos epastus ar savu CV uz tajās lapās atrastajiem sludinājumiem. atrast darbu nav tikpat viegli cik noskūties, visur ir konkursi, meklē cilvēkus ar pieredzi konkrētajā sfērā vai vēl sazin kas.
santa_be From: [info]santa_be Date: 3. Septembris 2008 - 22:22 (Ieraksts)
āāāāāāā! saklupa. :D
var gan var gan jaunieši darbu atrast, it īpaši, ja studē arhitektos, cik noprotu, samanta to arī dara? :)
santa_be From: [info]santa_be Date: 3. Septembris 2008 - 22:24 (Ieraksts)
tfū arhitekti ņepričom- viņa varot visu, gan jau ka visu arī studē ;)
bax55hqy8dlb From: [info]bax55hqy8dlb Date: 3. Septembris 2008 - 22:26 (Ieraksts)
tavs sarkasms iespārda
From: (Anonymous) Date: 3. Septembris 2008 - 22:50 (Ieraksts)
šitie "visu varu" parasti nevar gandrīz neko!
From: [info]spirit Date: 3. Septembris 2008 - 22:55 (Ieraksts)
nu nez. es arī "visu varu" un visu daru un uzskatu, ka varu vairāk nekā vidēji un līdz ar to visu, tas paredz parasti, ka cilvēks ir atvērts aktīvs un komunikabls. es savus padotos piem gribētu tieši tādus, kas var visu, nevis kas vnk atsēž darbu.
keikoo From: [info]keikoo Date: 3. Septembris 2008 - 23:34 (Ieraksts)
hmm...mja.
Skatoties un klausoties visu šo kņadu, gribu piebilst tikai to, ka es izvēlos savus darbiniekus pēc tā, lai viņi būtu speciālisti SAVĀ (man nepieciešamajā) jomā. Tas arī viss - par to es viņiem naudu maksāju. To, ka viņi neprot līdz galam izdarīt to, ko no viņiem prasa un to, kas viņiem būtu jāzina, neatsvērs tas, ka viņš māk atpazīt un nosaukt no galvas visas pasaules tējas šķirnes, JA amatam, kurā viņš tiek pieņemts, ar to ir tik pat liels sakars kā strausam ar štrumbantēm. Tas par to visu protu, visu māku. That's all.

P.S. nē, paldies - jūsu komentāri zem šī nav nepieciešami.
samantta From: [info]samantta Date: 3. Septembris 2008 - 23:39 (Ieraksts)
lai gan komentāri aizliegti, tomēr piebildīšu - cik dažādi darbinieki, tik dažādi darba devēji. tā ir katra paša izvēle, ko savā darbā pieņemt.
tikai žēl, ka mēs visi uzreiz nepiedzimstam par konkrētiem sava aroda speciālistiem un uzreiz arī nedabūjam darbu savā jomā ar garantiju.
žēl, ka cilvēkiem nākas pārkvalificēties no vienas profesijas uz otru, kad viena vairs nav pieprasīta. ja visi darba devēji būtu tādi kā Tu, tad daudziem cilvēkiem nebūtu darba.
Arī šeit vairs atbilde nav nepieciešama.
keikoo From: [info]keikoo Date: 3. Septembris 2008 - 23:43 (Ieraksts)
būsim kviti.
Tā kā ir skaidrs, ka īpaši lielas darba pieredzes Tev nav, nemaz nerunājot par uzņēmumu vadīšanu, tad uzskatīsim, ka Tev vēl daudz dzīvē priekšā, ko macīties. Vēlu veiksmes un izturību! :)
samantta From: [info]samantta Date: 3. Septembris 2008 - 23:46 (Ieraksts)
Paldies.
Darba pieredze man ir pietiekami liela saviem gadiem, tikai diemžēl tieši savā jomā.
Un uzņēmuma vadīšana patiešām ir augsti plaukti ap kuriem negrābstos :)
From: [info]spirit Date: 4. Septembris 2008 - 00:10 (Ieraksts)
ir dažādas politikas. uz darbu vērsta, uz darbiniekiem vērsta un ko vēl tur psihologi izdala un neizdomā. neviena nav nepareiza, tikai rezultāts tiek sasniegts dažādi. diemžēl neesmu augsta līmeņa vadītāja, tādus manuprāt, cilvēkresursi interesē tikai patēriņu-peļņas līmenī, bet mana pieredze rāda, ka aktīvu un atvērtu cilvēku var ļoti ātri apmācīt, ja cilvēks pēc dabas ir tāds, kas ieurbjas un interesējas. Būs daudz vairāki, interesantāki problēmrisinājumi un lielāka atdeve nekā no 100kārtīga specuka, kas sēdēs un klusām darīs savu darbu. Pie tam tie "darbā izaudzinātie speciālisti" parasti orientējas darba sfērā daudz labāk. BET vienmēr ir bet un viss atkarīgs no profesijas, nozares un tūkstots citiem faktoriem, protams :) Tieši tāpēc mūsu ir tik daudz un mēs esam tik dažādi. Es uzskatu, ja ir foršs kolektīvs būs entuziasms, būs interese, būs atdeve. Tomēr es negalvoju, ka dzīves laikā mans uzskats nemainīsies. Patiesi, ir vēl kur augt un ļoti :) atvainojos, par to, ka tomēr izklāstīju savu filozofiju.
From: (Anonymous) Date: 3. Septembris 2008 - 22:54 (Ieraksts)
cik žēli tu skani.
šī meitene izklausās pēc ļoti, ļoti sakarīgas meitenes. tur nav nekā pārāk nekonkrēta. kā izlausītos apraksts par tevi, sierz? šaubos.
santa_be From: [info]santa_be Date: 3. Septembris 2008 - 22:57 (Ieraksts)
ev nu ja mahājās, tad davaj nekādus anonīmos, parakstu apakšā un aidā! ;)
bax55hqy8dlb From: [info]bax55hqy8dlb Date: 3. Septembris 2008 - 22:25 (Ieraksts)
nus tad atrod viņai darbu, ja jau tajā sfērā ir tik viegli to izdarīt :)
From: [info]spirit Date: 3. Septembris 2008 - 22:50 (Ieraksts)
es neesmu darba devējs, bet esmu ar leilu pieredzi darba meklēšanā un cik noprotu problēma ir tajā, ka tu esi izglītota un gribi darīt nevis zemu darbu, bet atbilstoši savām zināšanām un te jau pavīdēja, bet atkārtošos, DROŠI raksti pa tiešo darba devējiem, pie kā vēlies strādāt. papēti, ar ko uzņēmums nodarbojas, uzraksti motivācijas vēstuli, ko konkrēti vari viņiem piedāvāt + cv un būs!
Jo visi darba sludinājumi meklē +/- vidējo darbaspēku, pa +/- zemu samaksu, firmas speciālistus reti meklē caur sludinājumiem, parasti atved paziņas vai firmas pašas izskata aktīvos cv, paņem praktikantus utt. tāpēc es tev tiešām silti izsaku veikt nelielu tirgus izpēti tevis interesējošā lauciņā un mēģināt laimi, pašreizējo darbu es atradu savādāk, bet mans dzīvesbiedrs sev darbu tieši tā atrada. un ja tev ir ko piedāvāt tev atbildēs! bet rakstot konkrētai firmai, izpēti par konkrēto firmu un raksti konkrētāk to, kas viņus varētu ieinteresēt + lielām firmām, kurām ir mājas lapas mēdz būt arī sadaļa vakances. + LU mājaslapā, noteikti citu universitāšu lapās mēdz piedāvāt, LU iekšējie darba piedāvājumi ir sakarīgi, atrodi kādu paziņu starp studentiem, palūdz pieeju, papēti
samantta From: [info]samantta Date: 3. Septembris 2008 - 23:06 (Ieraksts)
nu tātad, atbildēšu vispārīgi.
prieks, ka sarkasms zeļ un plaukst. mans "visu varu" nenozīmē, ka esmu kaut kāda gaisagrābsle, kas neko nemāk. ne jau visi ļautiņi ir informēti, ka arhitektūrā patreiz ir krīze un esmu tikko zaudējusi darbu labā vietā. līdz šim vairāk kā 3 gadus esmu strādājusi arhitektu birojos un jā, atzīstu, negribu strādāt nekādus zemos darbus, ja zinu, ka man ir diploms un zināšanas. visiem gudrajiem kliedzējiem, ja nebūtu sarakstījusi čupām motivācijas vēstuļu, čupām cv jau sasūtījusi, bezkaunīgi bāzusies visiem iespējamajiem cilvēkiem virsū ar savām vajadzībām, es te degunu nebāztu. un vai patīk vai nē, es te prasīšu, jo gadās arī cilvēki, kas vienkārši ir ieinteresēti palīdzēt - kuru firmas nav izlikušas sludinājumus par vakancēm, bet kuri var aiziet un uzjautāt saviem priekšniekiem, solidaritētes pēc, ka pašiem kādreiz bijis slikts brīdis, kad nav kur iet.
daudzi darba devēji uz maniem pieteikumiem uzreiz atbild - vajag pieredzi, tu nederi, bet retais tomēr uzaicina uz darba interviju kurā es spētu sevi pierādīt, ka man ir galva uz pleciem un varu ātri visu iemācīties.
"visu varu" nozīmē tikai to, ka man ir bezizejas situācija un es meklētu kompromisus attiecībā uz darba jomām, jo lai gan man ir izglītība vienā noteiktā, neviens jau nav teicis, ka es nespētu darboties citā.
tā lūk. ja ir vēl kas, kur savas negācijas izgāzt, dariet droši. tikai skatieties vai nepienāk brīdis, kad pats attopies bez darba un iespējas kaut kur iet.
nav jau vairs te paradīze, ka darbs uz katra stūra mētājas.
From: [info]spirit Date: 3. Septembris 2008 - 22:56 (Ieraksts)
vēl es esmu dzirdējusi, ka vienmēr vajag maketētājus... grūti ieteikt, ko dara tavi kursabiedri? vai esi interesējusies citiem līdzīgajiem? :)
samantta From: [info]samantta Date: 3. Septembris 2008 - 23:17 (Ieraksts)
kursabiedri strādā birojos, kuri vēl nav bankrotējuši vai nebankrotē. bet vietas jau ir aizsistas. es jau vēl veru kaut kur ielīst, tomēr priecātos par profesijas nomaiņu, jo arhitektūrā viss grimst
From: [info]spirit Date: 3. Septembris 2008 - 23:19 (Ieraksts)
un kādās sfērāš tu sevi redzi? (te nav sarkazma, es tiešām domāju par tevi apjautāties, tikai tad man jāzina ko tu gribi, lai es zinu, kam jautāt)
samantta From: [info]samantta Date: 3. Septembris 2008 - 23:22 (Ieraksts)
nu kā jau teicu, sfērai trakoti liela nozīme nav.
matemātika nav mans lauciņš, godīgi saku :) varbūt elementāras lietas.
esmu radošais tips, kā jau teicu labi rakstu, ir bijusi minimāla saskarsme ar poligrāfiju un reklāmu (jo māte strādāja tajā jomā).
un ar datoru - es daudz ātri varu iemācīties, bet protams kur vajadzēs dziļas un specifiskas konkrētas zināšanas, nevarēšu iet.
tātad - reklāma, izdevniecības, rakstīšana, žurnālistika, kaut kāds darbs ar klientiem (atskaitot pārdevēju lielveikalā).
bax55hqy8dlb From: [info]bax55hqy8dlb Date: 3. Septembris 2008 - 23:34 (Ieraksts)
es tev manemātiku varu iemācīt, gan parasto, gan augstāko :D
From: [info]spirit Date: 3. Septembris 2008 - 23:36 (Ieraksts)
ja iemācīsi viņai grāmatvedību, varēs nākt pie mums :D
From: [info]spirit Date: 3. Septembris 2008 - 23:36 (Ieraksts)
a ja vēl klāt mazliet programēšanu, ņemsim atplestām rokām
bax55hqy8dlb From: [info]bax55hqy8dlb Date: 3. Septembris 2008 - 23:37 (Ieraksts)
grāmatvedību es varu ne pārāk labā līmenī, bet pāris programmēšanas valodas gan varu iemācīt :D
samantta From: [info]samantta Date: 3. Septembris 2008 - 23:41 (Ieraksts)
es nezinu vai tas attiecās uz programmēšanu, ta sgan uz web-dizainu - māku elementāro html :D
From: [info]spirit Date: 3. Septembris 2008 - 23:43 (Ieraksts)
oi, mūsdienās ar pliku html vair neko, java, javaskripti, css vismaz...
samantta From: [info]samantta Date: 3. Septembris 2008 - 23:48 (Ieraksts)
ai nou, ai nou.
bet tās lietas too weird for me.
man lūdzu ēkas, arhitektūru, mūziku, mākslu, žimēt, rakstīt, domāt, darīt.
bet ne programmēt :)
From: [info]spirit Date: 3. Septembris 2008 - 23:51 (Ieraksts)
es sapratu :)
neviens nespiež. tā ir sava veida diagnoze. :) es arī nemāku un nemaz nevēlos mācēt.
ld From: [info]ld Date: 4. Septembris 2008 - 00:04 (Ieraksts)
muuzika un maaksla nav pirmaas nepiecieshamiibas lietas... :/
lai vai kaa - noveelu veiksmi!
tikko pati pusgadu mekleeju darbu un visur mani atshuva. esosho dabuuju caur pazinjas pazinjas pazinju. mani panjeema pat manu CV kaartiigi neizlasiijushi. kad pieteicos uz sludinaajumiem, tad vareeju uz papiira ar zelta malinju drukaat, bet atteikums bija shaa vai taa. taa kaa ljoti labi varu saprast Tavas saabriizha izjuutas..
samantta From: [info]samantta Date: 3. Septembris 2008 - 23:41 (Ieraksts)
tad jau viņš ir īstais! uztrāpīji :)
From: [info]spirit Date: 3. Septembris 2008 - 23:37 (Ieraksts)
nu labi joks jokiem, diemžēl nezinu nevienu darbu, kur vajadzētu MATEMĀTIKU tiešā veidā, ja vien tu neesi matemātikas pasniedzējs... mhmm... vai matemātikas mājasdarbu risinātājs.
samantta From: [info]samantta Date: 3. Septembris 2008 - 23:39 (Ieraksts)
man īstenībā derētu privātskolotājs (ir doma par eksāmena pārlikšanu). godīgi
From: [info]spirit Date: 3. Septembris 2008 - 23:52 (Ieraksts)
lieks dzīves enerģijas patēriņš, belive me tas nevienu neinteresē.
samantta From: [info]samantta Date: 4. Septembris 2008 - 00:02 (Ieraksts)
ok, pārliecināji :D
bax55hqy8dlb From: [info]bax55hqy8dlb Date: 4. Septembris 2008 - 00:16 (Ieraksts)
par TO mēs varam parunāt citur :)
From: [info]spirit Date: 3. Septembris 2008 - 23:01 (Ieraksts)
un vēl nezinu, cik ļotu tu to visu nezini pati un cik tas var palīdzēt, bet nebaidies uzsākt mazliet zemāku darbu, pa zemāku samaksu VIDĒJI lielā firmā (mazā tas ir bīstami, jo meklē ļoti specifiski, speiž uz entuziasmu un labām attiecībām; lielā, jo nepamana atsevišķus cilvēkus), bet ja esi aktīva un radoša un ja piemīt sava veida mazliet nekaunības, tad var diezgan ātri izaugt, kas ir gan patīkami, gan pat lietderīgāk un vieglāk nekā sākt ar labu amatu. bet sākotnēji mazliet jāizpēta izaugsmes iespējas kā tādas uzņēmumā un nezinu kā tavu vēlmju sarakstā, jo no nozares var protams atšķirties.
samantta From: [info]samantta Date: 3. Septembris 2008 - 23:07 (Ieraksts)
nu jā, es to visu arī zinu, tapēc jau minēju, ka nedzenos pēc miljona, bet laba kolektīva, kurā varētu izaugt. manas prasības nav lielas. zinu, ka sākumā ir sevi jāpierāda. man ir pietiekoši liela pieredze lai to saprastu.
From: [info]spirit Date: 3. Septembris 2008 - 23:14 (Ieraksts)
nu jā.. baidos, ka es esmu tālu no Ahitektūras patiesi un no visa, kas tevi varētu interesēt. absolūtākā matemātika - finanses un IT sfēra. Neko nesolu, jo nevaru, bet apjautāšos paziņām, varbūt kādam, kas ienāk prātā, darbu nav viegli atrast, bet gudrus cilvēkus jau visur vajag, tikai maksāt ne visi grib.
samantta From: [info]samantta Date: 3. Septembris 2008 - 23:18 (Ieraksts)
par naudu var runāt.
vienkārši es cenšos pārkāpt to šķērsli, ka izsūtot cv, neviens nerunā, bet uzreiz "atšuj". parunājoties ar darba devēju, vienmēr var atrast variantu, ka "vilks paēdis un kaza dzīva"
paldies tev!
From: [info]spirit Date: 3. Septembris 2008 - 23:23 (Ieraksts)
varbūt vajag kreatīvāku CV, vai neesi domājusi, kāpēc uzreiz atšuj? cv pēc savas būtības ir ļoti visi vienādi... man pat šķīet visus neizskata, meklē atslēgas vārdus un viss. zinu vairākus personālatlases speciālistus, vispār kā lielas firmas atlasa cv ir vesels stāsts, vajag īstos vārdus vai odziņu.
samantta From: [info]samantta Date: 3. Septembris 2008 - 23:28 (Ieraksts)
es parasti vairāk spiežu uz motivācijas vēstulēm.
cv nav tā vieta kur romānu rakstīt. man ir labs darbu "backgrounds", esmu sarakstījusi nozīmīgākos sasniegumus karjerā. nav ne jausmas ko vēl labāku tur varētu ierakstīt.
domāju ir arī sakars patreizējai situācijai. jo kādreiz, kad sūtīju cv, pat uz lielām firmām, kur man neiederētos degunu bāzt, man zvanīja un aicināja uz darba intervijām un tā tiešām savos 18 gados, toreiz tiku ļoti labā birojā, apsteidzot 2 mēnešos pieteikušos RTU studentus. Vienkārži kaut kā labi "aizrunāju" priekšnieku :)
From: [info]spirit Date: 3. Septembris 2008 - 23:32 (Ieraksts)
tu man too demm atgādini mani pašu :D
nu ko 1. vēlu veiksmi! 2.kā solīju apjautāšos, ir daudz paziņu, un nekad neko nevar zināt :)
samantta From: [info]samantta Date: 3. Septembris 2008 - 23:34 (Ieraksts)
līdzīgs līdzīgu atrod, tā tas ir :)
liels paldies, esmu pateicīga un - tādas lietas nāk atpakaļ.
pati esmu daudz citiem ar darbiem palīdzējusi, nu tagad ceru, ka man ar atnāks atpakaļ :D
From: [info]spirit Date: 3. Septembris 2008 - 23:50 (Ieraksts)
es nez, man tā birokrātija darba tirgū neliekas simpātiska nemaz. ceru, ka izdosies realizēt vienu savu plānu.
From: (Anonymous) Date: 25. Janvāris 2009 - 20:28 (Ieraksts)

Mekle darbu ?

Atradu labu veidu ka nopelnit interneta , pats saku lietot nesen tapec vajag ari tautu , pazinja nopelnijis jau 54Ls , tapec padomaju ari man vajag pameginat , ta ir saite latviesu valoda http://LatBux.Lv/index.php?ref=vasabi , kura maksa realu naudu pats jau 5 Ls iznjemu , veiksmi ...
zigrida From: [info]zigrida Date: 4. Septembris 2008 - 11:27 (Ieraksts)
vai tu butu ar mieru stradat par biroja administratori ar iespeju augt par projektu vaditaju radosha uznemuma?
zigrida From: [info]zigrida Date: 4. Septembris 2008 - 11:33 (Ieraksts)
ja kas, raksti uz bandzis@gmail.com. parunas sikak.
wztr From: [info]wztr Date: 3. Septembris 2008 - 23:02 (Ieraksts)
55 pirms manis vai mani tas interesē
Info
User: [info]darbs
Name: Meklē darbu?
Kalendārs
Back Maijs 2022
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Šeit
Meklē un piedāvā darbu