Piedāvājumi Draugi Grafiks Informācija Iepriekš Iepriekš Nākoš Nākoš
Meklē vai piedāvā darbu? -
samantta
[info]darbs
[info]samantta
Add to Memories
Tell A Friend
Comments
samantta From: [info]samantta Date: 3. Septembris 2008 - 23:06 (Ieraksts)
nu tātad, atbildēšu vispārīgi.
prieks, ka sarkasms zeļ un plaukst. mans "visu varu" nenozīmē, ka esmu kaut kāda gaisagrābsle, kas neko nemāk. ne jau visi ļautiņi ir informēti, ka arhitektūrā patreiz ir krīze un esmu tikko zaudējusi darbu labā vietā. līdz šim vairāk kā 3 gadus esmu strādājusi arhitektu birojos un jā, atzīstu, negribu strādāt nekādus zemos darbus, ja zinu, ka man ir diploms un zināšanas. visiem gudrajiem kliedzējiem, ja nebūtu sarakstījusi čupām motivācijas vēstuļu, čupām cv jau sasūtījusi, bezkaunīgi bāzusies visiem iespējamajiem cilvēkiem virsū ar savām vajadzībām, es te degunu nebāztu. un vai patīk vai nē, es te prasīšu, jo gadās arī cilvēki, kas vienkārši ir ieinteresēti palīdzēt - kuru firmas nav izlikušas sludinājumus par vakancēm, bet kuri var aiziet un uzjautāt saviem priekšniekiem, solidaritētes pēc, ka pašiem kādreiz bijis slikts brīdis, kad nav kur iet.
daudzi darba devēji uz maniem pieteikumiem uzreiz atbild - vajag pieredzi, tu nederi, bet retais tomēr uzaicina uz darba interviju kurā es spētu sevi pierādīt, ka man ir galva uz pleciem un varu ātri visu iemācīties.
"visu varu" nozīmē tikai to, ka man ir bezizejas situācija un es meklētu kompromisus attiecībā uz darba jomām, jo lai gan man ir izglītība vienā noteiktā, neviens jau nav teicis, ka es nespētu darboties citā.
tā lūk. ja ir vēl kas, kur savas negācijas izgāzt, dariet droši. tikai skatieties vai nepienāk brīdis, kad pats attopies bez darba un iespējas kaut kur iet.
nav jau vairs te paradīze, ka darbs uz katra stūra mētājas.
55 pirms manis vai mani tas interesē
Info
User: [info]darbs
Name: Meklē darbu?
Kalendārs
Back Maijs 2022
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Šeit
Meklē un piedāvā darbu