ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2015-09-12 09:11:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
mars one
Kā jūs domājat, mars one projekts ir OK, nav OK?

Mani 5 bitcoini:

* Viņiem tomēr vajadzētu plānot arī atgriešanās iespēju. Lietas jādara tā, lai pēc iespējas izvairītos no neatgriezeniskumiem/ neizbēgamībām. Tāpat ir paredzētas automātiskās cargo misijas, attiecīgi tajās var iekļaut arī atgriešanās starta un nesēja/ nesēju detaļas. Tā, lai kā minimums var savākt tos, kuriem atgriešanās ir tiešām nepieciešama.

* Pasākumā, cik nu man redzams, ir pārāk liels uzsvars uz PR, šoviem, cilvēku atlasi, pārāk maz tiek domāts par realizāciju kā tādu. Vismaz tā izskatās, baisi neiedziļinoties, tāpēc varbūt kļūdos. Bet nedaudz atgādina šo kosmosa programmu


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]scaramouche
2015-09-12 13:02 (saite)
Parasti cilvēki dalās ar pāris centiem, a Tu te tā ar vērienu - srazu štuka ar astīti dolāru!

(Atbildēt uz šo)


[info]hessin
2015-09-12 14:31 (saite)
Sākumā bija interesanti, lai gan nereāli -- ka mēģināt jau var, bet, palasot vairāk, kā tur dalībniekiem jāmaksā pašiem, sliecos uz scamu. T.i. virzītāji ļoti labi apzinās, ka kāš naudu, nevis ir naivi un cer tiešām kādu uz Marsu aizsūtīt.

(Atbildēt uz šo)


[info]mindbound
2015-09-12 17:16 (saite)
Redzēsim, protams (vismaz savas miroņlīnijas viņi pagaidām nav pār-/atcēluši), bet laikam ejot, es no diezgan entuzistiskas P ≈ 0.7 pozīcijas esmu noslīdējis uz viegli apātisku P ≈ 0.2 pozīciju, redzot reālas, praktiskas uz priekšu virzīšanās trūkumu.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?