ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2024-03-31 20:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kārtējā atteikšanās
Cilvēkiem pamazām pierāpo ka vajag atteikties no atteikšanās.

https://www.tvnet.lv/7990790/etp-priekssedetajs-vebers-atteiksanas-no-ieksdedzes-dzinejiem-no-2035-gada-ir-kluda-kas-jalabo

[ ja degviela ir ūdeņradis vai arī ogļūdeņraži kas iegūti reducējot atmosfēras CO2 tad atmosfēras CO2 koncentrācija nepalielinās vai arī samazinās pieaugot dzinēju efektivitātei]

Paralēli, protams vajag attīstīt elektrodzinējus un akumulatorus visur kur tie labi sevi parāda. Veidojot akumulatoru pārstrādes / reciklēšanas ķīmisko industriju. Šeit jāpiezīmē ka tā ir parasta neorganiskā ķīmija un visiem brēcējiem par to ka akumulatori nav pārstrādājami vajag aiziet un to pamācīties.

Bet ko noteikti vajag - vajag strauji izmest miskastē visas šīs atteikšanās akcijas, plakātus neapēd zemeslodi, satiksmes mierināšanas un pārējo šāda veida idiotismu.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mindbound
2024-04-01 10:39 (saite)
Es jau tieku pie visiem tiem labumiem, ko tu soli no privāto auto atsavināšanas (izmantojot auto), pie tam bez zaļajiem un sarkanajiem murgiem. Savukārt tu pats vari iet kaut 10 km (un uz minētajiem trim burtiem), man darba laikā nav laika pastaigām un mana galva nepaģēr vēdināšanu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]allah_bin_allah
2024-04-01 10:47 (saite)
Tātad, tev patīk sēdēt "komfortablā" sastrēgumā 25 minūtes labāk kā 4 minūtes pastaigāties? Skaidrs, cool, dzelžaina loģika. Normāliem cilvēkiem darba laikā nav laika tupēt korķī.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mindbound
2024-04-01 10:54 (saite)
Par tavu pieredzi neņemos spriest, bet man korķos tupēt gadās ļoti reti, retāk par tupēšanu tramvajos un trolejbusos ar kaut kur mašruta vidū noslīdējušiem vadiem. Profesionāls šoferis ierodas minūšu laikā, izvēlas mazāk korķainos maršrutus un aizved tieši tur, kur vajag, ātri un operatīvi. Ja tev ir tik draņķīga pieredze ar korķiem, tad jūtu līdz, bet tas nav pietiekams iemesls gribēt bojāt citu dzīves.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]allah_bin_allah
2024-04-01 10:55 (saite)
Ja visu dienu guļ un naktī brauc uz darbu, tā varētu būt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mindbound
2024-04-01 10:59 (saite)
Tu nezini, kad un uz kurieni vai no kurienes es braucu, es negrasos šādu informāciju šārēt, uz šīs pacilājošās nots varam beigt sarunu

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]allah_bin_allah
2024-04-01 11:01 (saite)
Sarunāts, dročeri.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?