ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2024-01-18 13:51:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Telosam apdraudējums
Teloss:

//Partnerības likums uzskatāms par soli viendzimuma laulības legalizācijas virzienā un ilgtermiņā būs nopietns apdraudējums tradicionālās ģimenes struktūrai.//

https://telos.lv/kapec-japarakstas-par-referendumu/

Analoģija:

//kūpinātu kalmāru recepte uzskatāma par soli kūpinātu kalmāru ēšanas legalizācijas virzienā un ilgtermiņā būs nopietns apdraudējums tradicionālajai speķa pīrādziņu ēšanai.//


Neskaidrība:

Kā tas ka kādam kaut kur garšo kūpināti kalmāri apdraud manu speķa pīrādziņu ēšanu? Man šķiet - tieši otrādi - man vairāk paliks. OK ja kūpinātu kalmāru ēšanas aktīvisti skrien un brēc ka speķa pīrādziņus vajag aizliegt - tas ir citādi. Bet es nekur neesmu manījis ka tie partnerības bīdītāji vēlētos aizliegt tradicionālo laulību.

#VVP princips


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]covid_19
2024-01-18 14:58 (saite)
vai nu viņi kaut ko ir nogulējuši, vai tu lasi atdzisušas ziņas

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ctulhu
2024-01-18 15:01 (saite)
Tas ir no telosa, protams ka par senākiem notikumiem

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]gnidrologs
2024-01-18 19:46 (saite)
Kur problēma vienkārši noslēgt laulības līgumu. Tāda lieta, ja nemaldos, eksistē jau no vecajiem laikiem. 0.05% geju, kuri tiešām nopietni domā par monogāmām attiecībām, var viegli nostiprināt savu juridisko statusu vienkārši aizejot pie notāra ar savu sagatavotu līgumu.
LGBT huiņa nav par tiesībām vai brīvībām, bet klaja propaganda, kura ar vien intensīvāk uzmācas pašiem mazākajiem un neaizsargātākajiem sabiedrības locekļiem. Pedolāču banda, kuras mērķis ir demoralizēt kopējo ģimenes un sabiedrības konceptu kā tādu un rekrutēt "svaigu gaļu" jauniem, tvirtiem sex toys. Nevienu tajā kustībā nepiš laulības ar kādu. Tas ir klajš sātanisks ņirgāšanās un pazemošanas rituāls.

Telos ir ļoti milktoast konservatīvais avots, tāpat kā vairums Rietumu analogu. Tādi kā Krišjānis būtu vērtīgāki, ja turpinātu postēt Cibā vai, vēl labāk, kādā populārā socmedia vietnē savas tirādes, nekā taisīt filozofisku spriedelēšanu portālā, kuru neviens nelasa. Tajā savā burbulī viņi kļūst pārāk mierīgi un mazāk radikāli, lai gan jābūt tieši otrādi.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ctulhu
2024-01-18 20:50 (saite)
Krišjānis atpakaļ būtu pat ļoti okej, nē tas nenozīmē ka es sāktu viņam tipa piekrist bet nu te ir dahuja pīpļu kam es nepiekrītu bet par kuru prezenci šeit iestātos. Nesen feisbukā Plūmi satiku, iedevu linku uz sc, ja šis atnāks arī būs jautrāk.

Savukārt tas ka teloss tur pie sevis kļūst mazāk radikāls nav viennozīmīgi slikti, tieši otrādi - tagad tur ir raksti bez tās mūžīgās fona dievošanās kura šiem agrāk bija tuvu 100%.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?