gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
Kur problēma vienkārši noslēgt laulības līgumu. Tāda lieta, ja nemaldos, eksistē jau no vecajiem laikiem. 0.05% geju, kuri tiešām nopietni domā par monogāmām attiecībām, var viegli nostiprināt savu juridisko statusu vienkārši aizejot pie notāra ar savu sagatavotu līgumu.
LGBT huiņa nav par tiesībām vai brīvībām, bet klaja propaganda, kura ar vien intensīvāk uzmācas pašiem mazākajiem un neaizsargātākajiem sabiedrības locekļiem. Pedolāču banda, kuras mērķis ir demoralizēt kopējo ģimenes un sabiedrības konceptu kā tādu un rekrutēt "svaigu gaļu" jauniem, tvirtiem sex toys. Nevienu tajā kustībā nepiš laulības ar kādu. Tas ir klajš sātanisks ņirgāšanās un pazemošanas rituāls.

Telos ir ļoti milktoast konservatīvais avots, tāpat kā vairums Rietumu analogu. Tādi kā Krišjānis būtu vērtīgāki, ja turpinātu postēt Cibā vai, vēl labāk, kādā populārā socmedia vietnē savas tirādes, nekā taisīt filozofisku spriedelēšanu portālā, kuru neviens nelasa. Tajā savā burbulī viņi kļūst pārāk mierīgi un mazāk radikāli, lai gan jābūt tieši otrādi.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?