ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2023-11-08 19:09:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Pārsteigums
Te visādi citādi sakarīgi/ domājoši cilvēki saka ka viņiem patīk, esatvainojos Viesturs Rudzītis. Labi par mapatu es nebrīnos, bet par citiem gan. Sāksim ar to, ka tas rudzītis nejēdz medicīnu, konkrēti fizioloģiju, tāpat nejēdz bioloģiju vispārīgi. Viņa grāmatās/ esejās ir tādas pērles kā vīriešu izcelšanās no sievietēm, noslīdot olnīcām un tamlīdzīgi. Tas pirmkārt, otrkārt savās wannabe psiholoģijas teorijās viņš mēģina cilvēkus aprakstīt izmantojot vāji saprastu etoloģiju [etoloģija ir zinātnes nozare, kas pēta dzīvnieku uzvedību un izturēšanos dabiskos apstākļos]. Tad lūk rudzīša teorijās cilvēki sanāk viekāršoti dzīvnieki, kamēr realitātē ir otrādi, cilvēkiem ir tāds sīkums kā attīstīs neokortekss kas drusku ietekmē cilvēku uzvedību un izturēšanos, bet rudzītis no nav pamanījis. OK, varbūt viņa teorijas der ļoti smagiem hroniska alkoholisma pacientiem kuriem iestājusies neatgriezeniska smadzeņu deģenerācija, tas ir kontingents kuru rudzītis strādājis būdams narkologs, bet ir vērts ņemt vērā atšķirību starp hronisku alkoholiķi un veselu cilvēku.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gnidrologs
2023-11-08 23:00 (saite)
Tavs vārds un uzvārds ir tipiski žīda vārdi un uzvārdi. Tavs purns ir tipiska āskenāža žurkuģīmis. Tavi uzskati ir 300% kikery kubā. Tu aktīvi tusē, personīgi draudzējies un regulāri draudzīgi saskaņo savas "domas" ar citiem cibas žīdiem. Hmm.. jāpadomā vai ar to pietiek vai nē, kādus gan vēl apsvērumus būtu jāizskata.. hmmm... :DDDD

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2023-11-08 23:05 (saite)
Par vārdu un izskatu nevaru komentēt jo tu diez vai tos zini, OK es zinu ka pa sc klīst versijas par manu identitāti, bet nu teiksm tā lai viņas klīst, no comments. Nevaru ne noliegt ne apstiprināt.

Par uzskatiem, man šķiet ka tā saucamie kreisie gāna mani ne mazāk intensīvi par mapatiem un 3.14utt. Tā ka nu nezinu kā ar to būšanu kurā klubā tur sanāk, es teiktu ka no sava kluba es te esmu vienīgais.

Jā un par uzskatu saskaņošanu - dažreiz es piemēram piekrītu Gnidrologam, ir redzēts ka Gnidrologs piekrīt man. Ko nu?

Un par tiem ``cibas žīdiem``, tu tiešām mēģini stādīt etniskos sarakstus? Es kaut kā neesmu interesējies par sc rakstītāju tautībām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ctulhu
2023-11-08 23:13 (saite)
Bet nu kā es redzu Extranjero arī ir ierakstīts žīdos, Methodrone arī nav īstena āriete, Pītersons arī žīds, to kristālskaidro paliek arvien mazāk. Atgādina sovoku 1937 gadā nu vai vēlo 3.reihu :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ctulhu
2023-11-08 23:39 (saite)
Es nekādu informāciju par savu identitāti nevaru apstiprināt vai noliegt, es tak jau teicu

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-11-09 00:07 (saite)
gn-Tavs vārds un uzvārds ir tipiski žīda vārdi un uzvārdi.
ct-Par vārdu un izskatu nevaru komentēt jo tu diez vai tos zini
gn-nosauc vārdu uzvārdu
ct-mudīgi izdzēš
...-:DDD

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2023-11-09 00:09 (saite)
Tu jau zini ka es savā žurnālā nesuportēju mēģinājumus nosaukt cilvēkus viņu vārdos un uzvārdos. Vienalga vei tie mēģinājumi ir veiksmīgi vai kļūdaini.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ctulhu
2023-11-09 00:12 (saite)
Tā ka labāk atgriežamies pie personas uzskatiem nevis vārda vai izskata, tātad kuri mani uzskati bija tie žīdiskie?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?