ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2023-11-01 20:29:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Satori
Viens citāts no Satori [konteksts - transpersonu kopiena, bet tas tikai kontekstam, zemāk sekojošais ir universālāks]

//Tas tā vienkārši notiek. Tāda ir esošā kārtība. Uzbrucēji ilgi nediskutē par principiem, viņi neatbild uz idejām ar idejām, bet meklē, kā apstādināt cilvēku, kurš runā. Meklē veidus, kā personīgi ievainot, iebiedēt vai sāpināt – naidīgie komentāri ātri vien kļūst par uzbrukumu cilvēka ķermenim, kritizējot izskatu, nosaucot par "nedrāžamu", kas bieži nāk kopā ar solījumu vardarbīgi izdrāzt, apvainojot cilvēka ģimeni, tuviniekus vai solot izrēķināties ar bērniem. Šādus draudus visbiežāk izsaka vīrieši sievietēm un paradoksālā kārtā – tikumīgas uzvedības un izglītības aizstāvji ar šādiem līdzekļiem iestājas par labākas Latvijas sabiedrību un bērnu nākotni.//

Šis ir tieši tas ko dara visādi ideoloģiski norūpējušies tipiņi arī šeit sc. Interesantā kārtā ļoti bieži tie paši tipiņi kuri raud par cancel culture un par to ka ar viņiem nabadziņiem nerunā pēc būtības.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dombrava
2023-11-01 21:45 (saite)
Bet nu diezgan skumīga sleja. Jo īpaši noslēgums:

"Vai es zinu, kas ir sieviete? Es laikam teiktu, ka tā ir sajūta… Būt par sievieti nozīmē pastāvīgi justies vainīgai par to, kas esi. Justies vainīgai par to, ko esi un ko neesi izdarījusi. Būt sievietei ir dzīvot ar sajūtu, ka tevi drīkst pazemot. Tev tas nepatīk, bet tāda ir pasaules kārtība."

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ctulhu
2023-11-01 22:00 (saite)
Varētu teikt ka tas ir pārspīlējums ja vien evidence regulāri neuzrādītu šādas izpausmes. OK, mūsu vietējie sc sieviešu vietā licēji vienkārši ir ar alkohola un narkotiku sabojātām smadzenēm, klīnika ir klīnika, bet šitas lien ārā visai negaidītās vietās. Piemēram, forums, tehnikas, konkrēti radiotehnikas. Tanku radiostacijas. Topiki un komentāri par tēmu, nekā lieka, sarunas konstruktīvas. Uzrodas viens komentētājs ar sievietes niku, visticamāk - sieviete. Teksti tāpat kompetenti un konstruktīvi. Un sākas - tie paši cilvēki kas debatēja konstruktīvi tagad sāk apspriest nevis tēmu bet šīs komentētājas personību un atrašanos forumā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]gnidrologs
2023-11-01 22:53 (saite)
Saka seksuāli norūpējies tipiņš, kurš dusmīgs, ka nepieņem fellow žīdu sacerētas pedokonvencijas.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ctulhu
2023-11-01 23:01 (saite)
Konvenciju kāreiz virza uz ratificēšanu, cik es zinu bet enīvej neaizraijies tik ļoti ar seksuālām fantāzijām, tas nav veselīgi

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?