ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2023-10-12 12:11:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
15 miskastes dažādās krāsās
atkal sacepušies par atkritumu šķirošanu

https://jauns.lv/komentari/raksts/zinas/579685-latvijai-draud-jaunas-sankcijas-no-eiropas-savienibas-soda-nauda-bus-jamaksa-mums-visiem

Man ir tikai viens jautājums: Vai tehniski vienkāršāk nav viņus šķirot visus uzreiz atkritumu poligonos - rūpnīcās? Apmēram tāpat kā bagātina rūdas - ņemot vērā maisījuma komponentu fizikālās un ķīmiskās īpašības un izejot no tā izveidojot vairāku pakāpju atdalīšanas procesu - apstrādi ar magnētiem, flotāciju, šķīdināšanu utt.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gnidrologs
2023-10-12 20:19 (saite)
Vienkārši kārtējais globālistu uzspiestais nodoklis, lai tukšotu mūsu un piebāztu viņu kabatas + varas žest. Atnāk Notingemas Šerifas vai Bruņinieks Tomāts un uzliek, Gāfieņu Ķiršu vārdā, nodokli par gaisu.

Nekad nestāvēšu tā tizlā pudeļu automāta priekšā, kura mērķis ir ņirgāšanās par plebu (dajoš vecā pudeļu nodošana kastēs pa 20 pie vietējā Gastronoma pārdevējas) un vienmēr visu metīšu vienā konteinerā, jo neesmu mērkaķis, lai taisītu trikus ar priekšmetu bāšanu dažādas krāsas kastītēs. Laik, man darīt nav ko?

Parastais atzars ar vides frīkiem un zažiem, kuri integrējuši sevī WEF stratēģiju, jo neko citu, izņemot šī spēka veidoto informācijas plūsmu, nekad nav sastapuši.

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?