ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2023-08-20 18:29:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kara situācija
Lasu te valodcepešus, kā vajadzētu iznīdēt krievu valodu utt, nejauši ieraudzīju lietuviešu militārā analītiķa viedokli:

https://jauns.lv/raksts/arzemes/573276-tiesi-latvija-ir-vajakais-posms-un-rada-bistamibu-nato-drosibai-uzskata-kara-eksperts

tur ir apspriests tīri operatīvais aspekts, ceļi, robežas, armijas stāvoklis un arī fakts ka LV ir liela krievu kopiena ko Putina režīms protams varētu izmantot.

Šķiet ka racionālāk būtu nevis dzīt krievu valodu pagrīdē bet tieši krievu valodā vērsties pie šiem cilvēkiem ar interesantu, labi sagatavotu mediju saturu kas parādītu tieši kā un kāpēc Putina propagandisti muld. Un viņi muld, to jau nav grūti parādīt.

Savukārt ja viņus iedzen pagrīdē, tad viņi kā pagrīdnieki arī jūtas un tajā pagrīdē patērē ko? Pareizi to pašu putina propagandu. Jo alternatīvas ta nav.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ctulhu
2023-08-20 19:11 (saite)
/Donbasa neatkarības atbalstītāji ienīst “sapuvušos rietumus”. /

Ja lopsī putina propagandu. Vajag likt pretī savējo

/Tie, kas grib būt lojāli Latvijai, jau sen ir apguvuši latviešu valodu./

Vai angļu - nu tas ir ja viņš grib pievienoties rietumu pasaulei kurā tā ir vispārējā valoda.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mindbound
2023-08-20 20:39 (saite)
> Ja lopsī putina propagandu. Vajag likt pretī savējo

Šaubos, ka tas ir reālistiski. Tās tiešām ir divas dažādas pasaules, kas viena otrai ir fundamentāli svešas, nekompatiblas un antagonistiskas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2023-08-20 20:54 (saite)
Hm, ja tās ir 2 dažādas pasaules, tad kā ar Ukrainas ``pagriešanu`` Rietumu pasaules virzienā? Vai nebūs tās pašas problēmas kas ar mēģinājumu krieviju padarīt adekvātu? Vai arī tāpat kā krievijā tur ir dažādi reģioni, nu piemēram SPb iedzīvotāji krievijā droši vien ir stipri eiropeiskāki par Rostovas, Omskas, Tambovas iedzīvotājiem un vispār viņu laukiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mindbound
2023-08-20 21:01 (saite)
Neesmu kompetents piedāvāt plānus, es šeit tikai atzīmēju savus novērojumus. Ja nu tomēr, tad nedomāju, ka ir vajadzīgs vai vērts Krieviju mēģināt padarīt par jebko un ka te pietiek ar būšanu tīri reaktīvam. Manuprāt, pret nesavietojamību adekvāta attieksme ir norobežošanās un anklavizācija.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?