ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2023-07-22 12:12:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
rīta teloss
pie tējas

https://telos.lv/transaktivisms-universitate-3/

Var atzīmēt ka teloss sācis publicēt lasāmākus tekstus, bez reliģiskas plānprātības - ar mēģinājumiem daudzmaz reālistiski paskatīties uz problēmu.

Viena piebilde: Par to pubertātes aizkavēšanu.

Ja es pareizi saprotu tad ideja ir tāda: Ja cilvēkam ir dzimuma identitātes problēmas un pubertāte rada izteiktu diskomfortu, tad hormonāli nobloķējam šo procesu līdz persona pati izdomās un tiks skaidrībā par savu identitāti.

Kur ir problēmas:

1) Smadzenes arī ir endokrīns orgāns, smadzenes arī daudzos aspektos regulējas ar šiem hormoniem. Tātad ja mēs radikāli izmainam hormonu balansu organismā tad izmainam arī smadzenes => izmainam domāšanu un pašu personu. Tā vairs nav tā pati līdzšinējā persona. Protams viņa tāpat laikā būti mainījusies bet pēc šādas farmakoloģiskas korekcijas mainās citādi. Tas ir mēs izmainam tieši to struktūru kas vajadzīga lai izdomātu savu identitāti.

2) Endokrīnie audzēji. Izjaucot steroīdu hormonu - receptoru signalizāciju var norauties uz visādu malignizāciju - krūts vēžiem utt. Protams šitas darbojas abos virzienos, tas ir tas kāpēc ir iespējama anticancer hormonal therapy

https://www.cancer.gov/about-cancer/treatment/types/hormone-therapy

3) ģenerālie metabolisma traucējumi

lietas 2 un 3 var neparādīties uzreiz bet pēc vairākām dekādēm.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mindbound
2023-07-23 02:18 (saite)
Neviens te neaizstāv pedofīlus (vai slepkavas, vai jebkādus citus noziegumus nodemonstrēti paveikušus īpatņus), bet tava nepārtrauktā mētāšanās ar falšām apsūdzībām nav normāla un nav pieļaujama.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-07-23 02:29 (saite)
LGBT+7^%&^%$^&%*^%$&^ uzspiešana bērniem ir pedofilija. Tie ir pieaugši seksuāli perverti, kas vēlas uzspiest savu kompāniju svešu cilvēku bērniem un stāstīt viņiem par to cik viņu perversijas ir kruta un vai tu nevēlies pamēģināt, "esi pats".
Tā ir nepārprotama pedofilu organizācija. Tas, ka jūs, žīdi, to nepārtraukti nikni noliedzat un kļūstat defensīvi par to vnk liek atcerēties par muh blood libel. Jā, kāpēc gan viņi tā negrib, lai bērni tiktu sargāti no predatoriem. Kāpēc tu nevēlies, lai bērni saglabā savu nevainību un bērnību, bet mācās par anālo seksu un masturbēšanas tehnikām kopš sešu gadu vecuma? Kāpēc?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mindbound
2023-07-23 02:37 (saite)
Nikni noraidīt nepamatotas apsūdzības smagos noziegumos tagad būtu kaut kas neparasts? Vainu uzrāda tiesa, nevis pēc linčošanas noilgojušies bauri-zildeguņi, kas, protams, arī blood libel gadījumā vienmēr ir bijis izejas kontingents.

No kurienes tu velc laukā savas fantāzijas par to, ko es vai mani draugi un kolēģi vēlas bērnu sakarā, man nav ne jausmas, tas ir starp tevi un tev nākotnē nozīmēto terapeitu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-07-23 12:59 (saite)
Ja tu atbalsti jebkāda veida LGBT sūda iefiltrēšanu izglītības un audzināšanas sistēmā, īpaši no agra vecuma, tu adbalsti pedofilus. Ja tu esi pārak dumjš vai akls, lai to apzinātos, tas ir nedaudz mīkstinošs faktors, jo zinu, ka daudzi goji točmna ir pilnīgi stulbi un akli. Par tevi gan šaubos, tomēr liecies krietni above average INT (atšķirībā no rabbi Ctulhu). Šī tiešām ir pilnīgi bināra lieta. Vai nu par vai pret "izglītošanu" no perveļu puses un bērnu groomošana. Choose side.

T.s. blod libel ir labi dokumentēti vēsturiski notikumi, kas caurvij vairāk kā tūkstošgadi un ir tikuši atspoguļoti neskaitāmu valstu/karalistu administratīvajos un hroniku materiālos. Vai tur visi žīdi pie tā bija iesaistīti - noteikti nē. Iemesls kāpēc žīdi tika padzīti en masse pēc šiem dažu "slikto ābolu" noziegumiem, ir tāpēc, ka tie aizsargāja un slēpa savus noziedzniekus, nevis atdeva tos policistiem, vai nedod Sātans, paši šādus kverpļus sodītu un iznīcinātu no savas vides. Pat Torā ir minēti šie bērnu upiurētāji un kā JHVH licis tos iznīdēt, bet tas nekad netika izdarīts. Nav brīnums, ka vēlāk noraidīja Kristu un viņa universālo morāli.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2023-07-23 15:41 (saite)
Tev holokausta noliegums arī bija labi dokumentēts, mēs te visi pasmējāmies. Līdz šim visa tevis uzrādītā evidence nav pat uz nagliņas karama jo dirsa apvainosies.

Neviens te neatbalsta bērnu seksualizēšanu.

Atbalsta bērnu informēšanu.

Gnidra tikumpāķiskajā augšas ganglijā gan laikam nav pietiekami daudz neironu lai šīs lietas atšķirtu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?