ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2023-06-12 16:15:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Nav kārtības!
Kaut kur ir kaut kas kas atšķiras no oficiālā viedokļa. Nav kārtības. Zazis ir norūpējies.

http://klab.lv/users/zazis/409920.html?mode=reply

Ja jau lasot krievijas propagandu (kura parasti ir tupa un smieklīga) varētu kļūt par putinistu un kremļa aģentu, tad lasot zazi varētu kļūt par vegānu un komunistu. Nenotiek ne viens ne otrs, var netaisīt drāmu.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]chrono
2023-06-12 17:35 (saite)
Rakstā taisīta vētra ūdensglāzē. 60% pieaugums ir pilnīgi nekas un jāņem vērā, ka ne tikai Masks ir nācis pie varas, bet arī paralēli notiek lielākais RU karš, kas arī tā kā varētu radīt papildus interesi RU vēstniecību tvītos. Izrādās, ka Elons masks ir kaut kādā veidā pat ietekmējis RU ārlietu ministriju tvītot vairāk. ;) "Politikas maiņa arī veicināja labvēlīgāku vidi lielākam publikāciju skaitam, un Krievijas Ārlietu ministrijas konta publikāciju biežums palielinājies vairāk nekā divas reizes – no 8 līdz 18 publikācijām dienā."

Realitāte ir tāda, ka kreisais gals nekad nenomierināsies, kamēr nenoēdīs personas, kas pasludinātas par non grata. Šajā gadījumā Masks.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ctulhu
2023-06-12 17:48 (saite)
Nu var gadīties ka šoreiz tas kreisais gals ir nokodis vairāk nekā var norīt.

Bet nu ja Maskam ies labi, piemēram šis sāks iegūt izrakteņus no asteroīdiem tad var gadīties viņam (vai kādam līdzīgam/ pēctecim) pietiks naudas nopirkt lielās ivy league universitātes un izdarīt tur to pašu ko tviterī :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]formica
2023-06-12 19:50 (saite)
wokemoljci visskaudraak paardziivo par titterista sarkano paklaaju, bet nav veel sanjeemushi jaunaas instrukcijas, taapeec peec inerces rej uz kremlja koku :D

"..during which he met with senior officials, including Foreign Minister Qin Gang, and the ministers of commerce, industry, and information technology.."
https://thediplomat.com/2023/06/elon-musks-chinese-odyssey/

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mindbound
2023-06-12 22:23 (saite)
Uz Kremļa koku riet un apsvērt košanas iespējas ir veselīgi un vajadzīgi, bet ķīniešiem vajadzētu būt ar vismaz tikpat augstu prioritāti, ja ne augstāku (jo vismaz pa tehnoloģisko līniju krievi nevienu vairs neuztrauks vismaz labu brīdi)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]gnidrologs
2023-06-12 22:27 (saite)
Komunistu NPC nekad nepārdzīvos to, ka Masks viņu fellow sektas urlas iztrenca no ekskluzīvās moderatoru-cenzoru verhuškas. Tāpat, protams, nekam neder tas, ka tviteri vairs nekontrolē CIP/FIB un Baltais Nams, kas no augšas nosaka kāda veida informāciju promoutēt, kādu aizliegt. Antisovjetčina, odnako.
Tad vēl, jāatceras, ka pirmsmaska tviteris bija pedofilu un tranny child groomeru hotspots, pornogrāfijas un satikšanās vieta perviem. Alfabētistiem, kas bieži pārklājas ar komunistiem, tas bija smags trieciens. Tagad viņiem jātusē kaut kādā decentralizētā japāņu servisā. :(

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ctulhu
2023-06-13 12:38 (saite)
Tā ir kā tipiska LELB susļika reakcija uz ateistiem :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-06-13 20:46 (saite)
Tas ir šaurs kristiešu forums, tur šī reakcija ir normalizējama. Man nav iebildumu, ka wokeševiki taisa savus forumus u.c. platformas, kur riņdročī savu marazmu, kamēr neattopos pasaule, kur teju viss internets, masu mediji un politiskie "viedokļu līderi" ir kļuvuši par to, kā tas ir tagad.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ctulhu
2023-06-13 10:56 (saite)
Joprojām Zazis:

//un iedomaties, ka miljardieriem ir kādi cēli mērķi, nevis milzu ego un ambīcijas. traki.//

Jā un kāpēc miljardieriem nevarētu būt cēli mērķi?

Skatamies konkrētiku:

SpaceX/ starship, neiralink, hyperloop, akumulatori, elektromobiļi.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mindbound
2023-06-13 11:23 (saite)
Plus bez ego un ambīcijām arī mērķi paliks tikai fantāziju līmenī

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2023-06-13 12:36 (saite)
Tas ir tas ko mūsu CK (Cibas Komunisti) šķiet nesaprot - racionālas konstruktīvas ambīcijas ir tas ko vajag veicināt un atbalstīt nevis censties nožmiegt. ja kaut kas konstruktīvs notiek veiksmīgi tad tas ir labi. Nevajag to apturēt un visus līdzekļus sadalīt vienlīdzīgi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?