ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2023-05-27 13:32:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Daudz laimes
Vecajam reptiliānim sotaks:

https://neatkariga.nra.lv/komentari/bens-latkovskis/415886-henrijs-kisindzers-savas-100-gadu-jubilejas-prieksvakara-skaidro-ka-izvairities-no-kodolkara?utm_source=inboxlv&utm_campaign=inboxlvNews&utm_medium=button


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gnidrologs
2023-05-28 10:51 (saite)
1) if anyhthing, žīdi bija priviliģēti kā ""bībeles cilvēki" Viduslaiku Eiropā. Viņus pamatā necentās konvertēt un arī ļāva dzīvot savā nodabā, kamēr vien nedara totālus sūdus. Bija pat speciāli likumi un dekrēti, lai viņus atšķirtu no standarta pagāniem: https://en.wikipedia.org/wiki/Sicut_Judaeis Basically prancing around.

2) Pats predatory usury princips un tā pilnīga neaizliegšana ir viens no kristiešu, īpaši protestantu lielākais feils. Tas ir kā neaizliegt azartspēļu industriju, kurā, protams, arī žīdi ir galvenie līči un ekspluatatori. Musļiki šajā ziņā ir more based. Žīdi tupa barojas no nodarbēm, kas ir formāli legālas, bet inherenti amorālas un visu savu ienākumu gūst, izmantojot cilvēku vājības un fickle ekonomisko sistēmu, kuru paši nepārtraukti teraformē. Tādi kā Soros savus miljardus nozaga, izputinot veselas valstis. Simtiem tūkstošu ierindas cilvēku saimniecību tika iznīcinātas, cilvēki burtiski nomira dēļ viņa amorālajām shēmām, kas viņam deva miljardus naudas. Un to ad insult to injury, ne tikai viņš netika aizvilkts uz ešafotu, ko bija pelnījis, viņš savus salaupītos miljardus izmanto, lai finansētu simtie dažādu NGO, kuru vienīgais mērķis ir genocīds, demoralizācija un kultūras karš pret Rietumu civilizāciju. The absolute jew.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mindbound
2023-05-28 11:04 (saite)
1) Es varētu ieteikt palasīt par Francijas un Spānijas katolisko karaļu pašu proklamācijām, par conversos un marranos, bet man nav ilūziju par tevi un tavām attiecībām ar rakstu darbiem, tā ka vari būt brīvs.

2) "Inherenti amorālas", LOL

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-05-29 13:35 (saite)
Jā, bijuši atsevišķi monarhi, kas krietni fanātiskāk attiecās uz reliģijas izplatību, citi bija krietni tolerantāki. No shit, sherlock. Fakts paliek, ka tādus pagānus kā latvieši dzina ar pātagu, kamēr žīdiem tika dota daudz lielāka autonomija.

Jā, amorālas darbības ir lol, vai ne. Uzsēdināt cilvēkus uz neatmaksājamu procentu parādu verdzības, alkoholu, narkotikām, azartspēļu vai sex addiction ir haha cool.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2023-05-29 15:56 (saite)
Ir ļoti daudz cilvēku kuriem nekad nav ienācis prātā dzert, šņaukt, ņemt kredītus, spēlēt azartspēles. Tie ir tie baisie žīdi, ja? :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?