ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2023-02-19 18:47:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Politiska partija ?
Juvenal te staigā apkārt ar idejām izveidot politisku partiju.

Šajā sakarā ienāca prātā šāds domu eksperiments:

Metam šite idejas kādiem punktiem būtu jābūt šādas partijas programmā. Paskatamies kas pārklājas, cik daudzi un par ko var vienoties.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ctulhu
2023-02-20 01:34 (saite)
Tas ir jautājums cik daudz kā ir tajā kultūrā, nu teiksim kā mēs zinām interneta platformas ir spiestas ierobežot zināma veida bildes, ibo pretējā gadījumā tur būs praktiski TIKAI šīs bildes. Šķiet ka tas pats ir ar komerciju. Viņai jāierāda vieta, citādi viņa ir pa visurieni.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mindbound
2023-02-20 01:39 (saite)
Personīgi es esmu pret šāda veida ierobežojumiem, atskaitot, protams, specifiski ar likumu izplatīt aizliegtos krimināla satura materiālus. Spontānais ordnungs lietas saliek pa vietām.

Nesen līdzīgu nervozēšanu varēja manīt vairākos vizuālās mākslas portālos pa AI ģenerēto attēlu tēmu, cilvēki bija sākuši protestēt pret to, ka šis materiāls nupat, nupat izspiedīs māksliniekus uz oglekļa bāzes. Protams, tas nenotika, pēc sākotnējā sajūsmas cikla un materiāla pieplūduma sistēma pašsakārtojās un es minētu, ka būtiski efektīvāk, nekā tad, ja portāla vadība būtu sākusi banot AI producētos darbus, likt tos kaut kādos bilžu geto u.c.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2023-02-20 01:49 (saite)
Also otrs piemērs - sc ar/ bez filtra. Bez filtra ir piedzīts ar visādiem mēsliem un grūti lietojams.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mindbound
2023-02-20 01:51 (saite)
Filtrs ir individuālas, personīgas lietošanas (vai nelietošanas) jautājums, ko ne es, ne kāds cits nekādā veidā nevada un neregulē. Es noteikti neesmu par šāda filtra ieviešanu globāli un kontroli no augšas, cik nu šeit tādas vispār ir.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?