ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2023-01-25 21:15:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūsu jaukajiem antisemītiem
Nepieciešamās garamantas - minimālais vieduma komplekts katram īstenam ārietim.

https://neolurk.org/wiki/%D0%9F%D1%83%D1%82%D0%B5%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D1%8C_%D0%BF%D0%BE_%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%B8%D0%B4%D0%BE%D1%80%D0%B0%D0%BC_%D0%90%D0%B4%D0%B0

Cīņai sveiks!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gnidrologs
2023-01-25 21:23 (saite)
Vecīt, lielākā daļa semītu jūs ienīst nesalīdzināmi pamatīgāk kā baltie cilvēki, kuri jums uzdāvinājuši pašreizējo komfortu un varu.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ctulhu
2023-01-25 21:29 (saite)
Nu vispār ja tu par žīdiem tad kas ko kam uzdāvināja var apskatīties tajā nobelistu sarakstā kuru es jau demonstrēju. Es baidos ka patreizējā rietumu civilizācija pamanāmā mērā sastāv no ebreju pienesuma, katrā ziņā ir nācijas kuru pienesums ir būtiski mazāks.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-01-25 21:52 (saite)
Žīdu pienesums Rietumu civilizācijai ir net negative 100:1 tupa ģeneralizējot. Pat tavi nobeļi ir bs arguments ņemot vērā labi zināmo žīdu nepotisma ietelmi uz šo balvu šovu un reālo pozitīvu, ko šie zinātnieki devuši. Liela daļa ir "teorētiskie" pilpulisti aļa Einsteins (arī plaģiators), kuri bija arī popstāri aļa Feinmans, kuri ir populāri dēļ sava PR šarma. Tie, kas darīja tīri tehniskas lietas, ok, malači.

Mana pretenzija nav pret žīdu inteleltuālajām spējām, bet pret to kā viņi mažoritāri tās pielieto. As in - lai tupa, tunnel vision, single minded blieztu uz vienu lietu - globālu dominanci pār visām citām tautām un visu citu tautu/reliģiju/tradīciju pilnīgu anihilāciju, lai ieviestu savu jauno pasauli, sevis, dārgi, vadībā. Muh chosen people, muh tikkun olam. Pielietojot vis amorālākās, nekrietnākās metodes un bieži vien genocidālus mērus, lai to realizētu. tajā pašā laikā nepārtraukti melojot par saviem motīviem, slēpjot savu identitāti, izliekoties par labdariem un pielietojot visas iespējamās finansiālās un adminsitratīvās priekšrocības, lai pilnībā apspiestu jebkādu kritiku pret sevi. nemaz nerunājot par jebkādu pašrefleksiju un paškritiku, kas tik ļoti svarīga baltajiem.
Ja pastāvētu reāla diskusijas starp žīdu tautu un citām, tad būtu citādi, bet pašreiz (nevis patrezi, jopta) cilvēkam, kas reāli redz kas notiek tagad un saprot zina vēsturisko kontekstu, "antisemītisms" ir tik pat dabiska un vienīgā pareizā pozīcija kā "rusofobija", vismaz tiem, kas ar šīm tautām intīmi sastapušies.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2023-01-25 22:02 (saite)
/ Liela daļa ir "teorētiskie" pilpulisti aļa Einsteins (arī plaģiators)/

Ko un no kā tad šis nospēra?

/"teorētiskie" pilpulisti/

Jā nu lai darītu praktiskas lietas vispār vajag labu teoriju

/popstāri aļa Feinmans/

es maz zinu par viņa popstārīgumu bet Feinmana diagrammas sanāk lietot diezgan regulāri ja dara kko daļiņu fizikā.

Visādi citādi tajā sarakstā katram ir pierakstīts klāt par ko viņam to nobeli iedeva. Visi visu nospēra kaut kādiem anonīmiem āriešiem? Pardon šai teorijāi ir zināms evidences parāds.


/As in - lai tupa, tunnel vision, single minded blieztu uz vienu lietu - globālu dominanci pār visām citām tautām un visu citu tautu/reliģiju/tradīciju pilnīgu anihilāciju/

Vispār tas ir diezgan precīzs tavas iemīļotās kristietības apraksts, sk. ideju padarīt par mācekļiem visas tautas un konceptu ka nebūs ne jūda ne grieķa utt.

/nemaz nerunājot par jebkādu pašrefleksiju un paškritiku, kas tik ļoti svarīga baltajiem. /

Es domāju ka pašreizējie vācieši, anglosakši u.c. eiropieši ar to pašrefleksiju stipri pārspīlē. Te viņiem būtu ko mācīties no ebrejiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mindbound
2023-01-25 22:41 (saite)
Ne gluži par tēmu (cik nu šeit tāda vispār ir), bet — manuprāt, identitātei ārpus oficiālām transakcijām (un arī ne obligāti tur, sk. kriptovalūtu radīto modeli, kas ir reizē publisks un anonīms) un likumsargu izrakstītiem orderiem vispār būtu pēc noklusējuma jābūt tikpat privātai, cik visām pārējām dziļi personīgajām lietām, īpaši jau pašreizējā visaptverošu datu tīklu un nepārtrauktas online būšanas laikmetā. Ne jau par velti "doksošana" ir reāls likuma pārkāpums lielākajā daļā tehnoloģiski attīstīto valstu, ieskaitot mūsējo.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ctulhu
2023-01-25 21:30 (saite)
P.S. un beidz baložoties, pošli.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-01-25 21:53 (saite)
Beidz troļļot tad. Pieaudzis cilvēks, var teikt jau gados, ar normālu izglītību un amatu, bet uzvedās kā tīņu bandas loceklis.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2023-01-25 22:03 (saite)
Dalabi okej, mani vienīgi tava pēdējā laika pārņemtība ar žīdiem drusku uzjautrina.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-01-25 23:03 (saite)
Tā nav pārņemtība un nav pēdējo laiku. Dabiski, ka ir svarīgi runāt par pašu ietekmīgāko tautu pasaulē, kuras vara izstiepusies tādā augstumā, ka runāšana par to vairumā valstu skaitās smagi sodāms domu noziegums, dažās arī konkrēti krimināli. Būtu fanīgi uztaisīt kādu diagrammu/kopējo bildi, kur tiek parādīti dažādu valstu, šo politiskās, industriju un mediju varas bildes/tabulas un visi žīdi tajās aizvietoti, teiksim, ar ķīniešu rožām/uzvārdiem. Nez cik iecietīgas un saprotošas tad paliktu vietējās populācijas, īpaši uzzinot ar ko šīs rožas/uzvārdi nodarbojas un kā ietekmē šo valstu politiku (par sliktu vietējiem iedzīvotājiem un par labu savam makam/varai par uz masu nāvju rēķina).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mindbound
2023-01-25 23:20 (saite)
Here we go again

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?