gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
Žīdu pienesums Rietumu civilizācijai ir net negative 100:1 tupa ģeneralizējot. Pat tavi nobeļi ir bs arguments ņemot vērā labi zināmo žīdu nepotisma ietelmi uz šo balvu šovu un reālo pozitīvu, ko šie zinātnieki devuši. Liela daļa ir "teorētiskie" pilpulisti aļa Einsteins (arī plaģiators), kuri bija arī popstāri aļa Feinmans, kuri ir populāri dēļ sava PR šarma. Tie, kas darīja tīri tehniskas lietas, ok, malači.

Mana pretenzija nav pret žīdu inteleltuālajām spējām, bet pret to kā viņi mažoritāri tās pielieto. As in - lai tupa, tunnel vision, single minded blieztu uz vienu lietu - globālu dominanci pār visām citām tautām un visu citu tautu/reliģiju/tradīciju pilnīgu anihilāciju, lai ieviestu savu jauno pasauli, sevis, dārgi, vadībā. Muh chosen people, muh tikkun olam. Pielietojot vis amorālākās, nekrietnākās metodes un bieži vien genocidālus mērus, lai to realizētu. tajā pašā laikā nepārtraukti melojot par saviem motīviem, slēpjot savu identitāti, izliekoties par labdariem un pielietojot visas iespējamās finansiālās un adminsitratīvās priekšrocības, lai pilnībā apspiestu jebkādu kritiku pret sevi. nemaz nerunājot par jebkādu pašrefleksiju un paškritiku, kas tik ļoti svarīga baltajiem.
Ja pastāvētu reāla diskusijas starp žīdu tautu un citām, tad būtu citādi, bet pašreiz (nevis patrezi, jopta) cilvēkam, kas reāli redz kas notiek tagad un saprot zina vēsturisko kontekstu, "antisemītisms" ir tik pat dabiska un vienīgā pareizā pozīcija kā "rusofobija", vismaz tiem, kas ar šīm tautām intīmi sastapušies.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?