ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2022-12-15 01:16:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
renewablisti
Tas ko nesaprot cilvēki kuri fantazē par tikai atjaunojamos resursos, t.i. tieši vai netieši saules enerģijā bāzētu enerģētiku, nu tur vējš-ūdens-saules baterijas: Ja mēs lielāko daļu no transporta pārliekam uz elektrisko un ūdeņraža tad mums strauji vajadzēs daudz vairāk elektrības, nevar izveidot sistēmu kurai vajag daudz vairāk elektrības tajā pašā laikā ražojot drusku mazāk elektrības. OK, drusku patērēšanas gāja nost no kvēlspuldžu nomaiņas uz gaismas diodēm, bet tas arī nenokompensēs.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gnidrologs
2022-12-17 00:59 (saite)
Mans points bija, ka tas ir iespējams. Paskaidroju ignorantai personai, jo viņa neticēja. Problēma.

Kas attiecas uz Ķīnu, tad kā globālistu promzona un vergu valsts, tā dara to, ko tai liek. Ķīniešu apslīcināšana, ja vajag, nebūtu nekāda problēma tās figūrgalvai. Tāpat kā šobrīd nav problēma slaktēt un likt lēģeros disidentus vai taisīt kovidlokdaunus, burtiski iemūrējot pašu pilsoņus savos dzīvokļos, kas tur nomirst no bada vai izlec pa logu pašnāvībā. Ta nu gan piemēru atradi.:D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2022-12-17 01:01 (saite)
Man joprojām patīk tavs nesatricināmais optimisms par tēmu `` visai cilvēcei ir vieni/ vienoti vadītāji``. Tas būtu milzīgi jauki bet mēs līdz tam vēl neesam tikuši, sorry.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2022-12-17 01:18 (saite)
Neattiecas uz tēmu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?