ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2022-12-15 01:16:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
renewablisti
Tas ko nesaprot cilvēki kuri fantazē par tikai atjaunojamos resursos, t.i. tieši vai netieši saules enerģijā bāzētu enerģētiku, nu tur vējš-ūdens-saules baterijas: Ja mēs lielāko daļu no transporta pārliekam uz elektrisko un ūdeņraža tad mums strauji vajadzēs daudz vairāk elektrības, nevar izveidot sistēmu kurai vajag daudz vairāk elektrības tajā pašā laikā ražojot drusku mazāk elektrības. OK, drusku patērēšanas gāja nost no kvēlspuldžu nomaiņas uz gaismas diodēm, bet tas arī nenokompensēs.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ctulhu
2022-12-15 09:14 (saite)
Nu nē, būsim objektīvi, ja cilvēki piekasās pie izteikšanās un citēšanās neprecizitātēm, tad vaina ir tajās neprecizitātes nevis tajos cilvēkos.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2022-12-15 09:49 (saite)
Viņi tieši tāpēc to vien dara kā meklē kur piesieties, būvēt ad hominem un ad persona, nevis argumentēt savu iedeologiju, jo pēdējā nav racionāli pamatojama. Blusu meklēšana citu kažokā un kancelēšana ir vienīgā metode ļevoku frontei. Ne velti viņi ir tik saniknoti par Masku un tviteri. Vidē, kur viņi neatrodas varas pozīcijā, šī ideoloģija neiztur konkurenci un tiek elementāri izsmieta no panckām laukā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2022-12-15 09:52 (saite)
/Vidē, kur viņi neatrodas varas pozīcijā, šī ideoloģija neiztur konkurenci un tiek elementāri izsmieta no panckām laukā./

Šis ir raksturīgs visām neracionālajām ideoloģijām, atkal atceramies susļiku: Tā pati kancelēšana, ``safe space`` rīkošana savējiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2022-12-15 11:05 (saite)
Susļikārijs tomēr arī identificējas kā lapa sugubobkristiešiem par kristiešu tēmām. Tviteris ir galvenā sabiedrības interneta platforma, geitkīpers uz visu pārējo. Vēl jo vairāk google, kas arī slimo ar kreiso ekstrēmismu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?