ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2022-12-09 19:36:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Natālisms un antinatālisms
Kas ir interesanti: Ja skatās wiki tad topiks par antinatālismu

https://en.wikipedia.org/wiki/Antinatalism

ir apmēram 5x garāks par topiku par natālismu.

https://en.wikipedia.org/wiki/Natalism

[ te gan jāpiezīmē ka nav gluži kā Gnidrs baidās un natālisma politikas ir visai izplatītas, tur ir uzskaitījums kurās valstīs.]

Bet in general vienīgais sensu meikojošas antinatālisma variants ir ja mēs dabisko cilvēku atražošanos aizstājam ar kādu tehnoloģiju un radam cilvēkus mērķiecīgi, tehnoloģiski - tas būtu artifical uterus, radikāla kiborgizācija vai beigu beigās mind uploading ar nepieciešamas paaudžu nomaiņas izbeigšanos.

Lieki teikt, ka visas šīs metodes vēl ir tikai izpētes stadijā un reālu tehnoloģiju mums nav tāpēc šķiet ka ir vērts vispirms līdz tām tikt un tikai tad bīdīt antinatālismu .


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gnidrologs
2022-12-10 01:08 (saite)
Tu parakstījies tajā brīdī, kad sāki uz mani riet par kritiku pret savējiem. Ģeskaķ, teikt kaut ko sliktu par mums, norādīt uz mūsu grēkiem, ir NEPIEĻAUJAMI. Jābūt trakam lai ko tādu darītu. Vēl jo vairāk smieklīgi, ka tu to nekad nedarījis zem savas tautības identitātes, bet spēlēji jau sen pierasto "fellow white people" rutīnu. Izlikies, ka esi latvietis, kas sašūt par "antisemītismu".

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mindbound
2022-12-10 01:17 (saite)
Mana tautība ir latviešu, gan uz pases, gan lingvistiski, gan lielākoties arī kulturāli utt., ko nez', vai jebkādā nopietni ņemamā veidā ietekmē vecās skolas ģenealoģiskie un radu rakstu likumi. Nezinu, ko tu šobrīd man mēģini piesiet — slēptu Izraēlas dubultpilsonību, dalību globālā žīdmasonu sazvērestībā vai dziedāšanu Peitavas ielas sinagogas korī, bet man nāksies tevi apbēdināt pa visām šīm līnijām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2022-12-10 01:48 (saite)
Nē, nekāda šāda eksotika man nav padomā. Tā ir jūsu ierastā apmelojumu barāža pret cilvēkiem, kas norāda uz jūsu kolektīvo uzvedību kā diasporai. Es pat būtu gatavs noticēt, ka šī vienotā darbība vienu un to pašu mērķu sasniegšanā nav jūsu izvēle, ebt burtiski algoritms. Kā augstāk teicu, zivju vai putnu sinhrona kustība. Manās acīs gan tas neatbrīvo no atbildības. Kamēr šī kolektīvā, pat ja neapzinātā, kulturālā un (anti)garīgā karošana pret citām tautām turpinās notikt, tikmēr būs "antisemītisms", tādā vai citādā apjomā.
Varbūt laiks padomāt par pārvākšanos uz Izraēlu. Pazemīgie goji jums pat valsti uzdāvināja un veselu impēriju nolika kā tās miesassargu. Tur taču siltāk.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mindbound
2022-12-10 01:53 (saite)
Laipni no tavas puses, protams, bet vietējais klimats man patīk labāk. Te man arī ir tikai jālasa apsūdzības visās pasaules nelaimēs, nevis jāuztraucas par aptrakušu palestīniešu raķetēm, kas ir būtisks pluss.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2022-12-10 02:08 (saite)
Nepiluplo. Es neapsūdzu Tevi nekādās nelaimēs. Es vaicāju vai esi kritisks pret tavas tautības elitēm. Tu laikam šo jautājumu turpināsi aplaipot, kā jau tavai šlakai pienākas. Visai pasaulei jābēdājas un jāvaino sevi kaut kādā sadomātā Holobungā, bet jums nav ne kripatas kolektīvās atbildības. Ček.

Starp citu, vai tu atbalsti žīdu genocīdu pret palestīniešiem. Nē, nesaku, ka pēdējie kādi jaukumiņi, bet genocīds tur notiek.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mindbound
2022-12-10 02:13 (saite)
Izraēla šobrīd ir vienīgais nesabrukušais civilizācijas bastions tajā kaktā un es esmu un vienmēr būšu civilizācijas pusē, kas ir fakts, kas nav atkarīgs no tur dzīvojošā etnosa vai jebkā tamlīdzīga.

Also, ja tur notiktu genocīds, tad tas jau sen būtu beidzies — ar visu saūdu izsniegto kabatas naudu palestīniešu paštaisītās raķetes un kalašņikovi neapturētu tehnoloģiski augsti attīstītas valsts labi organizētu bruņoto spēku sistemātisku kara gājienu uz iznīcināšanu, ja kādam tur būtu bijis padomā tādu veikt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2022-12-10 14:30 (saite)
Tur notiek genocīds, kur Holokausta mīti patiesībā notiek (atšķirībā no 30o gadu Vācijas). Cilvēki burtiski ir sadalīti pēc rasēm, kur vienai ir aptuveni segregācijas laikmeta nēģeru status. Vari braukt tikai pa "gojimiem domāto" šoseju, ja brauksi pa citu, tevi sodīs. Nemaz nerunājot par svešu cilvēku zemju sagrābšanu. Un tas viss teritorijā, kas jūsu ciltij tika jau tā uzdāvināta ar vardarbības palīdzību no Rietumiem. Pretīgi, ka tu to atbalsti, bet turpināsi žēloties par "antisemītismu", jo kāds kaut ko neglaimojošu pateica internetā.

Izraēla šobrīd ir vienīgais nesabrukušais civilizācijas bastions tajā kaktā

Lai cik nesimpātiska man būtu Islama pasaule, šīs teksts labi parāda ne tikai tavu, bet visas jūsu tautas dabu. Aha, kāds, kas negrib dzīvot zem jūsu dominances "nav civilizācija". Ček.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2022-12-10 14:34 (saite)
/Vari braukt tikai pa "gojimiem domāto" šoseju, ja brauksi pa citu, tevi sodīs./

Braucu, neko tādu nekonstatēju.

/Aha, kāds, kas negrib dzīvot zem jūsu dominances "nav civilizācija". Ček./

Nu bet tas ir precīzi tas pats ko Gnidrs saka par visādiem melnajiem, nu tipa ka viņiem tajā āfrikā nav civilizācija.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2022-12-10 15:06 (saite)
"Braucu, neko tādu nekonstatēju.
"

Tu esi palestīnietis?

"Nu bet tas ir precīzi tas pats ko Gnidrs saka par visādiem melnajiem, nu tipa ka viņiem tajā āfrikā nav civilizācija."

Jā, melniem nav civilizācijas. Jā, musulmaņiem ir. Ej dirst ar savu pilpul sūdu. Tu nesaproti, ka tas nestrādā?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2022-12-10 16:15 (saite)
Melnie lielā mērā ir musulmaņi, tev atkal neklapē :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?