ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2022-07-13 15:59:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Arestovičs
Citāts:

//С началом Просвещения этот баланс нарушился. Отмена Бога в обществе и ставка на науку и разум постепенно вытеснили мораль с мировой политики.//

Man šķiet, ka viņš kļūdās. Dievu un tml drazas politikā mēģina ievilkt kāreiz Krievija. Tāpat kā ISIS un citi tādi.Savukārt Rietumi turpina [vismaz pārsvarā] likt uz saprātu un zinātni. Pēdējais ļoti konkrēti : M-142 HIMARS GMLRS vs smerč/ uragan.

Morāle ārpus saprāta - tas ir tas ko dara Ukrainas pretinieks.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mindbound
2022-07-13 16:26 (saite)
Ukrainā taču ir vesela autokefāliska ortodokšu hierarhija — ja jau cienītajam tik ļoti nepatīk saprāts un zinātne, lai taču mēģina šūpot vīraku un bučot relikvijas dronu un raķešu vietā. Es nevēlu ukraiņiem sliktu, bet man ir aizdomas, ka ar dievpalīgu varētu nepietikt, lai atgaiņātu krievus.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ctulhu
2022-07-13 16:29 (saite)
Nav īpaši konsistenti kritizēt to domāšanas un uzskatu sistēmu kas noveda pie tiem kaujas līdzekļiem kurus tagad pašiem izmisīgi vajag.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mindbound
2022-07-13 16:34 (saite)
Tāpat arī "про вечное: добро, свет, цивилизацию и экспансию" — jā, tas viss tiešām ir konstantas vērtības, bet bez saprāta un zinātnes nebūs arī civilizācijas un pārējā nosauktā, kas ir bijis spēkā visos laikos, atbilstoši to laiku izpratnes un iespēju līmenim.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?